Digidexo.com

Hjemmelagde Teknikker for Teeth Whitening

Hjemmelagde Teknikker for Teeth Whitening


Rene, hvite tenner er en måte å vise verden din vakre smil. Men ufargede tenner er mer enn bare en kosmetisk forbedring. De er et ytre tegn på helse og hygiene. Vi bruker vår tennene hver dag for å tygge og bite og som et resultat, de er stadig i kontakt med ting som kaffe eller te som flekker dem. Å få et hvitere smil er mulig med dyre tannbehandlinger, men det er et par ting du kan gjøre med husholdningsprodukter som kan forbedre ditt smil ved brightening tennene.

Salt og Soda tannkrem

Tilsett en ss. av natron og en halv ss. av vanlig bordsalt til en liten kopp. Hell i en ss. av vanlig vann. Ved hjelp av tannbørsten, bland ingrediensene sammen. Når godt nok blandet, pusse tennene som du normalt ville bruke blandingen. Gjenta en gang daglig til ønsket hvithet er oppnådd.

Orange Peel Rub

Kombiner en ss. hver av tørket og knust oransje skreller og laurbærblad i en liten bolle. Med en lett fuktet finger, sveiper gjennom bolle og dekk fingeren med knust blanding. Forsiktig gni fingeren over tennene i fem minutter en gang om dagen. Gjenta til ønsket hvithet er oppnådd.

Peroxide og Soda tannkrem

I en liten kopp, bland to ss. natron med noen dråper vanlig, forbruker grade hydrogen peroxide. Bland kombinasjonen bruker tannbørsten. Børst tennene med concoction som du ville gjort med vanlig tannkrem. Denne oppskriften kan brukes til alle rengjøring som en utmerket erstatning for vanlig butikk-kjøpte tannkrem.

Hjemmelaget Whitening Gel

Bruke natron og hydrogen peroxide tannkrem oppskrift, kan du lage en hjemmelaget gel som rivaler over-the-telleren stil Whitening strips. Kombiner tannkrem blandingen i en liten skuff med to ss. av regelmessig, mat-grade glyserol. Ved hjelp av en tannpirker eller bomullspinne, bruke gel til tennene og smil. Ikke lukk leppene over gel da dette vil utvanne den og vaske den bort. La gelen sitte for ikke lenger enn tretti minutter. Skyll munnen med vann og tørk tennene av med et rent håndkle for å fjerne gel. Denne fremgangsmåte kan utføres daglig inntil ønsket hvithet oppnås.