Digidexo.com

Holistisk Cures for Type 2 Diabetes

Ifølge American Diabetes Association, millioner av amerikanere lider av type 2 diabetes, særlig de som er afrikansk-amerikansk, asiatisk-amerikansk, Latino og Native-amerikansk. I løpet av type 2 diabetes, er kroppen ikke er i stand til å produsere insulin glukose for å endre til energi. Noen personer som har diabetes velger holistiske behandlinger for en naturlig tilnærming. Det finnes ingen kur for diabetes.

Kosttilskudd

De som er overvektige eller leve et stillesittende livsstil er mer utsatt for å utvikle type 2 diabetes, som er mer sannsynlig hos voksne over 50, men kan også utvikle seg i ungdom og barn, ifølge National Diabetes Education Program. Personer som har type 2-diabetes er fortsatt i stand til å produsere insulin; Det er imidlertid ikke nok til å opprettholde riktig funksjoner av glukose til å dreie energi.

Mens holistiske behandlinger er ikke en kur, kan urter og kosttilskudd hjelpe med diabetesbehandlingen. Som ved bruk av hvilken som helst urt eller supplement, få godkjenning fra legen din for å være sikker på at du får en trygg dose og det er ingen interaksjoner med medisiner.

Alpha-lipoic acid (ALA) er en antioksidant som bidrar til å beskytte cellene mot skader. Mat kilder inkluderer poteter, spinat og brokkoli. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, noen individer bruker ALA kosttilskudd i kapsel eller tablettform for å senke blodsukkernivået naturlig. De som tar ALA bør overvåke blodsukkeret veldig nøye, fordi det kan føre til sukker å dyppe for lavt.

Polyfenoler, slik som de antioksidanter som finnes i mørk sjokolade og te, blir brukt i kliniske studier og som viser et positivt resultat i å regulere glukoseproduksjon og insulin aktiviteter.

Alternativ Behandling

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, som er en del av National Institutes of Health, er det noen alternative fremgangsmåter som kan hjelpe med behandling av diabetes. Sjekk med din lege før du gjennomgår alternativ terapi for å sikre at det ikke vil samhandle med medisiner eller andre behandlinger.

Akupunktur kan bidra til å redusere smerte symptomer assosiert med type 2-diabetes, inkludert kronisk smerte, prikking i armer eller ben og muskelsvakhet. En eldgammel healing praksis er akupunktur den kinesiske teorien om at å sette inn tynne nåler til trykkpunkter i huden kan forbedre energistrømmen gjennom kroppen for å lindre smerter i nakke, ledd, hode og tilbakevendende ubehag.