Digidexo.com

Tilstoppede porer i huden

Tilstoppede porer i huden


Porene er hudens måte å puste, naturlig hydrat og eksfoliere. Når porene tettes for en rekke årsaker, er de ikke lenger i stand til å gjøre jobben sin. Når dette skjer med porene i ansiktet, det fører hudormer, milia, whiteheads og akne. Livsstil og kosthold kan hjelpe deg med å rense porene, og holde dem friske.

Porer

Porene er åpninger i huden gjennom hvilket olje fra oljekjertlene kommer til overflaten av huden gjennom hårsekken åpninger. Huden inneholder et stort antall av disse åpningene, og hvis de blir tilstoppet det fører til hudproblemer. Porene vi bekymrer mest er at porene i ansiktet. Disse ansikts porene bli tilstoppet på mange måter.

Tilstoppede porer

Ansiktet porene kan bli tett på grunn av luftforurensning; en diett høy på sukker og fett; ligge igjen fra hud produkter; dehydrering av huden; døde hudceller på overflaten av huden; fingrene berøre ansiktet; dreven oljeproduksjon og overdreven svetting. Når porene blir tette de får merkbart større i størrelse.

Symptomer

Symptomer på tilstoppede porer inkluderer økning i størrelse, hudormer, whiteheads, milia, matt hud og fet hud. Blackheads er tette porer som er åpne til luft. Milia er tette porer som er stengt til overflaten. Hvis bakteriene kommer inn milia eller hudormer det kan føre til akne å utvikle. Tilstoppede porer er ikke lenger i stand til å puste, og de kan ikke fjerne giftstoffer, eksfoliere eller naturlig fuktighet til huden.

Livsstil

Det er mange måter å behandle tette porer. Du kan gjøre endringer i livsstil. Vær klar over hva berører ansiktet ditt. Hvis du jobber på et offentlig sted der du holder en telefon opp til huden din, og andre mennesker berøre denne telefonen hele dagen, vaske ofte. Slutte å sette hånden opp til ansiktet ditt, for å børste vekk svette med rengjorte hender. Vær oppmerksom på å berøre ansiktet ditt, holder ansiktet bort fra telefonen og holde miljøet rent. Spis et balansert kosthold og drikke mye vann.

Skjønnhetsbehandlinger

Bruk en mild ansiktsrens. Etter rensing bruke en mild snerpende. Hvis du ikke får all din ansiktsrens off du kan lagdeling kremer, sminke og andre produkter på toppen av rest cleanser, og dette er en oppskrift for tilstoppede porer. Du bør bruke en exfoliator ukentlig for å hindre opphoping av døde hudceller. Ansiktsmasker verker for tilstoppede porer, dyp rengjøring og fjerning av overdreven olje. Månedlige besøk til spa for ansiktsbehandling er en god idé - spas gjør dampende behandlinger for å rense porene samt tilby rensemidler og ansiktsmasker.