Digidexo.com

Hvordan å miste Hofter Fast

Hvordan å miste Hofter Fast


For mange mennesker, kvinner spesielt, hoftene kan være et problemområde. Hoftene inneholder generelt flere fettceller enn på andre deler av kroppen, særlig i kvinner. Lipoprotein lipase er et enzym som er ansvarlig for lagring av fett. Kvinner tilfeldigvis inneholder mer av dette enzymet i sine hofter og menn inneholder mer i nedre del av magen. Husk at mange helsearbeiderne anbefaler at sakte miste vekt er en mye mer effektiv og sunnere metode for å holde vekten nede enn raskt ned i vekt.

Hvordan å miste Hofter Fast

•  Reduser kaloriinntaket. For å miste £ 1, må et individ forbrenner 3500 flere kalorier enn hun forbruker. Utnytte et vekttap kalkulator for å finne ut hvor mange kalorier du bør være forbruker for å gå ned i vekt. Skifte noen drikker som inneholder sukker med rent drikkevann er en utmerket start på å redusere kaloriinntaket og mye bedre for kroppen din. Ifølge American Heart Association, bør du forsøke å brenne så mange kalorier som du forbruker for å unngå vektøkning.

Gjør høy effekt eller høy-cardio øvelser som løping eller aerobic for maksimal kaloriforbrenning. Høy intensitet cardio trening er en viktig del av en trening rutine og øker stoffskiftet, ifølge FitFaq.com. Dette hjelper kroppen med å konvertere fett til energi som resulterer i mer muskelmasse.

Target hofte og lår områder. Ifølge Fitness Magazine, en øvelse plan som inkluderer fem dager med cardio aktivitet og trening som fungerer for å målrette det hippe området tre dager i uken er den mest effektive metoden for å miste vekt på hoftene. For eksempel, en stående side-spark øvelse der du står med føttene hip-bredde hverandre og løfte det ene beinet til siden og sakte holde beinet, løfte det i pulser er rettet mot de hippe området.