Digidexo.com

Hvordan spise seks måltider om dagen for maksimum vekttap

Hvordan spise seks måltider om dagen for maksimum vekttap


Teorien om at å spise mange små måltider gjennom dagen hjelper vekttap er ikke vitenskapelig bevist. Det er sant at dette øker metabolismen, holder blodsukkeret jevnt, og dermed hjelper deg å unngå cravings ved å holde deg mett lenger. Men den gamle regelen om "kalorier i = kalorier ut" gjelder. Enten du spiser seks små måltider om dagen, eller tre, hvis det totale kaloriinntaket er fortsatt den samme, det vil ingen rolle om du valgte en diett over den andre. For maksimal vekttap med seks små måltider, er nøkkelen til å brenne flere kalorier og spise færre kalorier på slutten av dagen.

Hvordan spise seks måltider om dagen for maksimum vekttap

Split dine måltider i to. Dette er en utmerket måte å begynne som du starter med den opprinnelige fullverdig måltid, slik at du ikke vil være tilbøyelige til å overspise. Ha halvparten av måltidet en halv time tidligere enn vanlig måltid, og den andre halvparten to til tre timer senere.

Snack sunt. Redusere del størrelser av frokost, lunsj og middag, og deretter legge til en sunn snack, en slik nøtter, frukt eller protein shakes mellom måltidene.

Drikk rikelig med vann mellom måltidene. Vann er ikke bare bra for helsen generelt, vil det midlertidig fylle deg opp og hjelpe deg å unngå mat cravings.

Konsumere mat høy i fiber, protein og komplekse karbohydrater. Fiber er den ufordøyelige delen av planteføde. Fiberrik mat, spesielt de med høy uløselig fiber innhold --- hele korn og grønnsaker som grønne bønner, squash og blomkål --- har bulking handling som holder deg mett lenger. Komplekse karbohydrater er høy-fiber, lite sukker matvarer som har samme effekt. Forbruker protein er også kjent å øke metthetsfølelse.

Unngå overspising. Spis når du er sulten og ikke bare litt sulten. Vente 20 minutter for å se om det du føler er reell sult. Hvis det siste gang du spiste er mindre enn tre timer siden, legge hendene på en liten sunn snack for å holde deg gående til neste måltid.

Exercise. Den eneste måten å konsekvent øke basal metabolic rate, noe som påvirker hvor fort kroppen din forbrenner kalorier, er gjennom trening. Omfavne en spisemønster med færre kalorier på hvert måltid og sørg for å trene regelmessig.