Digidexo.com

Hvordan å miste Central Belly Fat

Hvordan å miste Central Belly Fat


The Natural Health nettstedet for kvinner sier at overflødig magefett øker risikoen for visse sykdommer hos både menn og kvinner, for eksempel kreft, hjertesykdom, slag, diabetes og høyt blodtrykk. Å miste buk fett er derfor viktig for helsen din. Du kan gjøre crunches og sit-ups, men hvis du har fett rundt midjen din, vil dine tonet magemusklene bare bli skjult av fett. Du trenger en multi-kanter tilnærming for å bli kvitt den gjenstridige magefettet.

Hvordan å miste Central Belly Fat

•  Unngå junk food og lavere sukkerinntak. Junk food, som cookies og kaker, inneholder mye sukker og fører til at blodsukkeret til å stige raskt. Det resulterer også i en økt appetitt og redusert fettforbrenning.

Konsumere sakte-fordøyd karbohydrater som havregryn, hel-hvete brød og brun ris, i stedet for enkle karbohydrater som hvitt brød og hvit ris. Inkluder magre proteiner, som kylling og fisk, og fylle opp på frukt og grønnsaker. Les mat etiketter og se etter matvarer med umettet fett, som olivenolje og rå nøtter, i stedet for mettet fett som øker kolesterolnivået.

Spis ofte, slik at stoffskiftet fortsetter å arbeide hele dagen, og du er ikke sannsynlig å gi etter for krav. Konsumere fem på seks små måltider per dag, i stedet for tre store måltider.

Unngå utgivelsen av stresshormonet kortisol, ved å holde deg avslappet og stress-fri. Ifølge University of New Mexico nettsted, er kortisol forbundet med overflødig fett gevinst rundt midjen.

Stimulere stoffskiftet å brenne fett og kalorier ved å gjøre minst 45 minutter med kardiovaskulær trening tre dager i uken. Velg mellom øvelser som løping, svømming og sykling.

Inkluder styrke øvelser til ditt treningsprogram, for å holde kroppen tonet og for å redusere fett fra hele kroppen. Utføre lunges og squats for bena; biceps curls og triceps extensions for armene; og push-ups og bryst presser for overkroppen.

Stram magemusklene ved å gjøre øvelser som er rettet mot magen. Inkluder side bend for dine obliques; crunches for øvre abs, og omvendt crunches for nedre magemuskler. Fokus på formen i stedet for hvor mange repetisjoner du kan gjøre. Legg en utfordring ved å utføre mageøvelser på et ustabilt underlag, for eksempel en stabilitet ball.