Digidexo.com

Diastolisk hypertensjon og behandling

Da sykepleieren tar blodtrykket, kan hun fortelle deg at dine tall er 120/90. Jo større antall er systoliske trykket, noe som indikerer trykket inne i arterien når hjertet kontrakter og pumper blod gjennom kroppen din. Jo lavere tallet er det diastoliske trykket, noe som indikerer at trykket inne i arterien når hjertet hviler og fylle opp med blod.

Diastolisk Number

Diastolisk tall er det laveste nivået hvor blodtrykket faller i mellom hjerteslag. Når hjertet hviler mellom beats, den store fartøy kontrakt og fortsetter presser blod gjennom kroppen din.

Tallene er Viktig

Ifølge American Heart Association, bør diastoliske trykket forblir lavere enn antallet 90. Du er diagnostisert med pre-hypertensjon hvis du har en diastolisk trykk på 80 til 89.

Livsstilsendring

Behandling av hypertensjon er en stor jobb. Du må endre livsstil, som kan være tøff. Til behandling av hypertensjon, må du senke blodtrykket, og dette kan gjøres på flere måter. Hvis du er en røyker, slutte å røyke, og hvis du er overvektig, gjør det et mål å miste de ekstra pounds.

Sunt kosthold

Spis et sunt kosthold. Inkluder mer friske grønnsaker, frukt og magre meieriprodukter. Se hvor mye salt du bruker eller begynne å bruke en salt erstatning som er godkjent av legen din.

Limit alkoholholdig drikk

Begrense alkoholholdige drikkevarer. Kvinner kan trygt drikke en alkoholholdig drikke om dagen, menn kan drikke to.

Reseptbelagte medisiner

Legen din vil trolig foreskrive et medikament for å administrere din hypertensjon. Det finnes mange typer av blodtrykk medisin. Mellom denne reseptbelagte stoffet og en endring i din stue og spisevaner, bør du være i stand til å kontrollere høyt blodtrykk.