Digidexo.com

Hvordan å miste ti pounds i en badstue

Hvordan å miste ti pounds i en badstue


Badstuer er stor for raskt ned i vekt fordi de føre til at du svetter mye fuktighet ut av kroppen din. Siden vann gjør opp mesteparten av kroppsvekten din, kan du slippe pounds i en hast. Dette kan være nyttig hvis du trenger å gå ned i vekt raskt, for eksempel hvis du er en bokser eller bryter som trenger å passe inn i en viss vekt klassifisering senere samme dag. Men kommer denne metoden med risiko. Det tørker du raskt og setter deg i fare for hypotermi eller heteslag, så sørg for å søke veiledning av en styrke og condition trener samt en ernæringsfysiolog før du prøver det.

Hvordan å miste ti pounds i en badstue

•  Gni en sminkefjerner som Albolene over hele kroppen før du får inn i badstuen. Dette vil åpne porene og varme opp huden for å få deg til å svette mer.

•  Sett på svettedrakt, et plagg laget av vanntett stoff som fører deg til å svette tungt. Du kan kjøpe en badstue dress på nettet eller på mange store forhandlere.

•  Sitt i badstuen i 15 minutter om gangen, og deretter komme ut og tørke deg ut i tre til fem minutter før du går tilbake i slik at kroppen vil fortsette å svette. Påfør makeup som nødvendig.

Drikk ingenting å erstatte vannet. Suge på is chips og spytte dem ut for å lindre ubehaget av dehydrering.

Gjenta disse trinnene i ca to timer, og du bør miste ca 10 pounds i vann vekt. Rehydrere nøye i løpet av dagen for å fylle vann du har mistet.

Hint

  • Rehydrere sakte over de neste to eller tre timer ved regelmessig å drikke vann eller en sportsdrikk i stedet for å gulpe ned store mengder vann umiddelbart.
  • Vær svært forsiktig og søke faglige råd før du prøver å gå ned i vekt på denne måten. Tilbringer for mye tid i badstuen kan føre til ekstrem dehydrering, heteslag eller hypotermi, som kan være livstruende.