Digidexo.com

Hvilke dietter er de mest effektive?

Hvilke dietter er de mest effektive?


En hel mengde dietter er tilgjengelige å velge fra i dag. Det er sunt kosthold som fremmer gradvis vekttap over tid, og kjepphest dietter som oppmuntrer miste pounds raskt. De mest effektive dietter de som ikke bare hjelpe enkeltpersoner miste vekt konsekvent, men også er bærekraftig som livsstil endringer.

Lav-fett diett

Den mest utprøvde og diett der ute er trolig den enkleste: lav-fett diett. Denne dietten er relativt enkel og er lett å forstå av navnet. Lav-fett dietter er utformet for å redusere sjansene for hjertesykdom og diabetes. Det er en diett som består av lav-fett-og lav-kalori spising å kaste uønskede pounds, og er en av de mest enkle dietter til følge. Les ernæring etikettene og velge mat som er lav i fett og kalorier.

Weight Watchers

En annen diett som har vist seg effektive gang på gang er Weight Watchers. Denne dietten er blitt pusset opp til et nytt program kalt Points Plus system. En person tillates så mange punkter om dagen og mat er tildelt en viss mengde punkter. Så lenge en person holder seg innenfor sine daglige poeng, mister hun vekt. Mat Poengene beregnes ved en enkel formel som involverer fett, kalorier og fiber. Kosten selv få ekstra poeng hver uke for å bruke etter eget skjønn, og kan tjene ekstra poeng gjennom trening.

Mediterranean Diet

En diett som nylig har blitt populært er Middelhavet diett, som er sterkt avhengig av planteføde og monosaturated fett. Frukt, grønnsaker, bønner, hele korn, bønner, fisk og olivenolje er grunnlaget for denne dietten. Trening er anbefalt og selv rolig servering i oppmuntret. En annen fordel med denne dietten er at det reduserer risikoen for hjertesykdom, diabetes og kreft. Middelhavsdietten er veldig sunt og enkelt bærekraftig for mange enkeltpersoner.

Volumetrics

Volumetrics oppfordrer fylde i stedet for deprivasjon. Denne dietten avhenger svært mye av matvarer som har et høyt vanninnhold, som frukt og grønnsaker. Skaperen av Volumetrics ønsker folk å spise mat som er energitett. Denne dietten følger de samme prinsippene for en lav-fett eller lav-kalori diett, men oppfordrer tilhengere til å konsumere mer mat med mer vanninnhold. Dette gjør at dieter å føle fyldigere lenger; derfor spise mindre og å miste vekt.