Digidexo.com

Hvordan lese en Vekt Scale

Det finnes mange forskjellige typer vekt skalaer tilgjengelig for kjøp på nesten hvilken som helst butikk. Bestemme hvilken vektskala å kjøpe er meget viktig, og vil påvirke hvor lett skalaen kan leses og i hvilken grad nøyaktigheten av målingen er korrekt. Noen mennesker opplever mer problemer med å se små tall og kan være lurt å velge en skala med større tall. Les mer for å lære å lese en skala.

Hvordan lese en Vekt Scale

•  Stå med vekten jevnt fordelt på skalaen. Du vil merke at tallene øker i motsols retning. Det er et referansepunkt på skalaen som vil bli brukt for å bestemme målingen.

Les skalaen. Lese skalaen er en prosess som gjøres i trinn på ti. De fleste skalaer vil ha et tall etterfulgt av små merker som representerer "enkle enheter". Det vil være ni av disse "enkle enheter" mellom hver økning på ti. Matche linje eller tall på skalaen med fast referansepunkt på skalaen.

•  Bestem hvor linjen stopper i forhold til referansenummer. Uavhengig av størrelsen av skalaen, vil lesing utføres på samme måte. En digital skala vil fortelle deg nøyaktig vekt, uten å telle.

Hint

  • Hvis du bruker briller eller har en hard tid å se små tall, kjøpe en skala med større tall.