Digidexo.com

Hvordan å finne riktig diett og treningsprogram

Hvordan å finne riktig diett og treningsprogram


Velge en diett bare fordi det hjalp din venn eller kollega kaste overskytende pounds garanterer ikke at du vil ha samme resultat. Velg en diett og treningsprogram som hjelper deg å forbrenne mer kalorier enn du forbruker uten drastisk forandre din livsstil. Å vite hvordan du skal velge riktig kosthold for å dekke dine spesifikke behov gir deg et forsprang på reisen til vellykket vekttap.

Hvordan å finne riktig diett og treningsprogram

•  Kjenn motivasjonen for din vekt-tap mål. Vil du gå ned i vekt av helsemessige årsaker, for å forbedre utseende eller for å glede noen? Å være overvektig har sine egne trykk, for eksempel fysisk, følelsesmessig og psykologisk. Å miste vekt har også sitt press, for eksempel sult fremskyndet av kalorireduksjon, kjemiske endringer i kroppen din som ofte langsom fremgang og svekke løse, og fristelser.

Velg mål-relaterte alternativer. Hvis målet ditt er motivert av helseproblemer, spør din lege eller en ernæringsfysiolog å anbefale en diett og treningsprogram som er best egnet til dine medisinske behov.

Oppsøk en diett og mosjon regime for å hjelpe deg å miste vekt og forbedre utseendet ditt ved å gjennomgå alternativer, for eksempel murstein og mørtel eller online vekttap sentre. Vekttap sentre gi struktur og støtte, hjelpe deg å gjøre smartere valg av mat, oppmuntre til atferd modifikasjon, hjelpe deg med å utvikle en vanlig øvelse diett og overvåke utviklingen.

eliminere stresset med måltid planlegging ved å velge en diett program som gir del-kontrollerte måltider. Kosten som følger denne type program tilbys veiledning for atferdsmodifikasjon. Disse planene tilbyr også treningsbånd som hjelper deg i å utvikle en øvelse diett.

Søk profesjonell hjelp fra en personlig trener til å etablere et treningsprogram tilpasset dine individuelle fysiske og medisinske behov. Mange trenere er kvalifisert til å gi kostholdsveiledning for å hjelpe deg å lage en diett som, sammen med treningsprogrammet ditt, hjelper deg med å oppnå maksimal vekttap.

Gjennomgå alle funksjonene i flere forskjellige diett alternativer før du gjør din beslutning. Velg en diett som gjør det mulig å innlemme mat du liker å spise inn ditt måltid planlegging. Unngå dietter som forsøker å gjøre drastiske endringer i livsstilen din.

Vær realistisk i å velge et treningsprogram. Du kan ikke gjøre overgangen fra å være en sofagris til å trene 30 til 60 minutter om dagen, tre til fem eller flere dager i uken. I tillegg til å forbedre helse og dens potensial for å øke din levetid, kan trening være avhengighetsskapende. Start ut sakte og avansere i et tempo som passer din livsstil og din timeplan.

Hint

  • Den eneste måten å oppnå vekttap er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker ved å endre kostholdet, økt fysisk aktivitet, eller begge deler.
  • Konsultere legen din før du gjør noen endringer i kostholdet eller begynnelsen et treningsprogram.