Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved å drikke rødvin

Hvordan å miste vekt ved å drikke rødvin


De helsemessige fordelene av rødvin er mange når konsumert i moderate mengder. Rødvin er ansett hjerte-sunn, en påstand få avlat kan gjøre. En 2009 artikkel publisert av The Mayo Clinic antydet at gevinstene fra rødvin sannsynlig stammer fra den høye konsentrasjonen av antioksidanter, men også fra resveratrol, som kan bidra til å forhindre skader på blodkar, redusere dårlige kolesterolet og forebygge blodpropp. Nye primate studier kan knytte resveratrol, slik som finnes i rødvin, til økt metabolisme og vekttap.

Hvordan å miste vekt ved å drikke rødvin

•  Skriv ned hva du spiser. Vær ærlig; lite splurges her og der legge opp. Alle alkoholholdige drikker inneholder kalorier, og underslår ditt alkoholforbruk kan hindre din innsats for å miste vekt. Velg mat som øker stoffskiftet, søker fett brennere som grønn te, vitamin B, og rødvin. Primate studier gjennomført i 2010 av Fabienne Aujard, fra Centre National de la Recherche Scientifique i Paris og publisert i BMC Physiology, tyder på at moderat tilskudd av resveratrol kan redusere appetitten og øke en resting metabolic rate med opp til 29 prosent.

Plan fremover for å erstatte vin for annen alkohol kan du regelmessig konsumerer. Husk at å drikke i moderate bares noen helsemessige fordeler, mens disse fordelene forsvinner raskt drikker mer ett eller to glass per dag. Faktisk drikker mer enn det er en helserisiko. Å drikke med måte betyr ett glass vin for kvinner og opp til to glass vin for menn. Med et glass vin, vil du forbruke 120 kalorier for en 175 ml glass, mens en halvliter øl vil koste deg 180 kalorier, vil en Margarita kjører du 263 kalorier, en Martini med en oliven er 178 kalorier, og 5 oz. Baileys Irish Creme koster deg en heidundrende 468 kalorier. Ved å drikke rødvin i stedet, kan du spare opp til 348 kalorier.

Planlegg ernæring for dagen, slik at ca 120 kalorier for et glass vin. Husk at du må telle alle dine flytende kalorier sammen med kalorier forbrukes i mat.

Få en god natts søvn. Frisk vin forbruk kan hjelpe deg med de-stress og få en bedre natts søvn. Rest ikke bare forbereder deg til å ta på neste dag, men også reduserer nivåene av kortisol, som kan bidra til vektøkning og hemmer vekttap innsats.

Pass på hva du spiser hele dagen, men spesielt etter at du spiser et glass vin. Alkohol kan redusere hemninger, som inkluderer din evne til å si nei til det andre hjelpe eller dessert. Wine er en dekadent, nipper drink, som kan bidra mette ytterligere krav som oppstår når man drikker andre drikker.

Par din glass rødvin med vanskelige å fordøye mat som rødt kjøtt. De poly-fenoler inneholdt i rødvin har vist seg å forenkle prosessen med fordøyelse og bidrar til å beskytte magesekken mot skadelige bakterier som for eksempel Helicobacter pylori, E. coli og Salmonella. Dårlig fordøyelse bremser mineral absorpsjon, forårsaker forstoppelse, så vel som oppblåsthet og vannretensjon. Dette kan be kroppen til å reagere tregt, og uten den energien som kreves for å forbrenne overflødige kalorier. Sammenkobling rødvin med vanskelige å fordøye måltider kan forbedre fordøyelsen, holde stoffskiftet revved og klar til å brenne kalorier.