Digidexo.com

Fakta om Herbal Clean Carbo Q Med Eliminex

Fakta om Herbal Clean Carbo Q Med Eliminex


Herbal Clean Carbo Q med Eliminex er en vekt-tap og avgifte drink som er et markedsført som en løsning for bestått narkotika tester. Den er laget av en blanding vitaminer og andre "naturlige" ingredienser.

Detox

Ifølge den offisielle Herbal Clean hjemmeside, er Q-Carbo med Eliminex formulert for å redusere og fjerne opphopning av giftstoffer i kroppen på grunn av forurensninger i luft, vann og mat. Det er også markedsført som en måte å aide i bestått av narkotika tester ved forårsaker musklene til å jobbe hardere, derfor brenner mer energi og skylling av systemet av uønskede giftstoffer.

Ingredienser

Herbal Clean Q-Carbo med Eliminex er laget av vitamin C, og flere former for vitamin B, inkludert; Tiamin, riboflavin, Cyanacobalamin. Eliminex er laget av kreatin monohydrat.

Advarsel

Ingen av uttalelser eller utsagn om de potensielle fordelene eller effekter av å bruke Herbal Clean Q-Carbo med Eliminex har blitt evaluert av Food and Drug Administration. Den offisielle Herbal Clean nettsted sier at gravide eller ammende bør unngå produktet. Den sier også at det ikke bør brukes av folk med nyre eller galleblæren sykdom.

Side Effects

Mulige bivirkninger ved bruk av Q-Carbo med Eliminex er; svimmelhet, kvalme, diaré, eller kramper. Snakk med en lege før du bruker Q-karbo eller noe produkt som ikke var foreskrevet av lege.