Digidexo.com

Hvordan lære aromaterapi

Hvordan lære aromaterapi


Aromaterapi innebærer bruk av essensielle oljer utvunnet fra røtter, blader, blomster og frukt for terapeutiske formål. Denne tilnærmingen har blitt brukt av mange mennesker som hevder at prosessen tar for seg alt fra angst til depresjon.

Bruksanvisning

Lære teknikker for aromaterapi

•  Kjøp en bok. Aromaterapi handler om å forstå effektene av ulike oljer, og en effektiv måte å samle denne informasjonen er å kjøpe en relevant bok. Tekster som "Aromaterapi AZ: Den mest omfattende guide til Aromaterapi Ever Publisert" av Patricia Davis kan bidra til å gi deg den informasjonen du trenger for å begynne å designe dine egne aromaterapibehandlinger (se Ressurser nedenfor).

Invester i oljer og lys. Nå som du vet hvilke oljer produsere noe som resulterer, er det på tide å begynne å eksperimentere. Finne ut hvilke forhold du ønsker å ta opp via aromaterapi, og kjøpe oljer og stearinlys som adresserer områder av bekymring.

Tenk om å gå til skolen. Aromaterapi skolen kan være en fin måte å utvide dine kunnskaper om denne hevdvunne disiplin og potensielt kan tillate deg å gå raskere i læring. The National Association for Holistisk Aromatherapists (NAHA) nettstedet sørger for en liste med aromaterapi skoler som kan søkes etter region (se Ressurser nedenfor).

Lær av de du kjenner. Hvis du har venner som har hatt suksess med aromaterapi, spør dem om teknikker og oppskrifter.

Bli med i en gruppe. Det er online grupper viet til aromaterapi. Komme involvert med en slik gruppe kan bidra til å utvide din innsikt.

Tips og advarsler

  • Ikke bekymre deg for å tørke ut din pensjon fond i din søken etter å lære om aromaterapi. Verktøy som aromaterapi bøker og stearinlys er billig. Som du kjøper oljer, skjønt, vil du finne at de beste alternativene kan være litt kostbar.
  • Aromaterapi skoler er et alternativ for de som ønsker en mer strukturert tilnærming til læring. Undervisningen varierer i pris fra moderat til dyrt.
  • Det finnes ingen nasjonal gruppe som styrer aromatherapists eller aromaterapi skoler. Men det er et par av private organisasjoner som tilbyr sertifisering.
  • Hvis du opplever alvorlige symptomer som tap av syn eller tale, ikke forsøke å behandle deg selv med aromaterapi. Tilstanden din kan være livstruende og er best ivaretatt av en lege.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.