Digidexo.com

Hvordan lage en Super Cold Gel Pack

Gel pakker blir ofte brukt til å holde innholdet i en matboks kaldt før det er tid for å spise. Gel pakker også brukes til andre formål, for eksempel beroligende blåmerker, solen brenner og andre skader. Kostnaden for en produsert Gelpack er dyrt i forhold til kostnadene ved å lage din egen. En hjemmelaget Gelpack kan koste mindre enn en dollar. De kan brukes på nytt, og vil fungere på samme måte som en butikk-kjøpte versjonen.

Bruksanvisning

•  Sett inn en Ziploc bag inn i en krukke. Brett den dårlige over kanten av glasset. Vikle en strikk rundt posen til å holde det stramt til krukken. Dette vil hindre at posen fra å bevege seg når du fyller. Hvis posen slips eller trekk og innholdet berøre ytre glidelåsen, kan det resultere i et rot i fryseren.

Fyll posen tre fjerdedeler av veien full med noen parabolen såpe. Det må ikke fylles posen eller det kan rippe åpne og lekke over en matboks når det tiner. Du kan også bruke rubbing alkohol og vann i stedet for oppvaskmiddel. Den mer alkohol som brukes over vann, den mykere gel pakke vil være etter frysing.

Legg konditorfarge til parabolen såpe for å endre fargen for hvert familiemedlem.

Fjern gummi band fra glasset, og delvis lukke posen. Sakte løfter posen ut av glasset, og fjern eventuell luft fra posen mens du lukker den.

Sett posen i en annen bag å legge dobbel beskyttelse. Fjern luft fra den andre posen før du lukker det fullt ut.

Sett i fryseren og vente på posen for å fryse.