Digidexo.com

Hvordan fjerne antirefleksbelegg Fra Eye Glasses

Hvordan fjerne antirefleksbelegg Fra Eye Glasses


Antirefleksbelegg på dine briller er laget ved hjelp av samme type teknologi som brukes på kameralinser og selv mikroskoper. Mange mennesker føler at det forbedrer deres visjon og gjør sine briller ser bedre; Men hvis du har prøvd ut antirefleksbelegg og besluttet at det ikke er for deg, kan du ha belegg fjernet. Ikke prøv å fjerne det selv; du kan skade linsene.

Hvordan fjerne antirefleksbelegg Fra Eye Glasses

Planlegge en avtale med øyet lege for å diskutere fjerne antirefleksbelegg. Pass på at du lar kontoret vet årsaken til ditt besøk, og ikke glem å ta med briller.

Snakk med legen din om å reparere riper i antirefleksbelegg. Mange mennesker ønsker å få belegget fjernet fordi det er blitt ripete. Imidlertid kan legen være i stand til å reparere riper, noe som gjør det unødvendig å fjerne alle belegg.

Diskuter avgifter ved å fjerne antirefleksbelegg. Det kan være billigere for deg å bestille helt nye objektiver uten antirefleksbelegg enn å ha belegg fjernet fra din nåværende linser.

Vent på den antirefleksbelegg som skal fjernes. Prosessen omfatter typisk polering av briller med et slipemiddel, eller ved hjelp av en kjemisk behandling. Ikke prøv å fullføre noen av disse prosessene selv. Odds er, vil du ende opp med å skade linsene enda mer og må bestille nye likevel.

Bruk kun anbefalte rensevæsker og kluter for å rense briller, om du har anti-refleks belegg eller ikke. Produkter som ikke er anbefalt av øyelegen kan ripe linsene.