Digidexo.com

Fordeler med Orange & Jasmine Green Tea

Kjent i århundrer som en av de mest duftende av alle te, jasmin grønn te, uten tvil den mest populære parfymert te i verden, har også en rekke helsemessige fordeler. Legg til at notater av oransje eller appelsinskall og du har en antioksidant, kreft-bekjempelse, vekttap fremme drivkraft. Laget fra grønne teblader, jasmin og appelsinblomst notater, denne vilt populær drikk med sine kraftige duft beroliger og lindrer sansene som det helbreder kroppen.

Antioksidanter

Kombinere grønn te, jasmin og appelsin i en kopp te hjelper rense kroppen for frie radikaler som skader celler i kroppen. Grønn te er rik på katekiner, den sterkeste typen polyfenoler, en antioksidant som nøytraliserer frie radikaler og skaden som de forårsaker. Og fordi grønn te er minimalt bearbeidet, disse polyfenoler, particluarly epigallocatechin-3-gallate (EGCG), er mer konsentrert og derfor kraftigere i kroppen. Polyfenoler, en type flavonoid, antas å ha 20 ganger styrken av vitamin C og E, særlig når det gjelder å redusere effekten av aldring. Men la oss ikke banke vitamin C. Rikelig i den oransje, vitamin C, et vannløselig antioksidant, hjelper avvæpne frie radikaler og hindre skade inn og ut av cellene.

Vekttap

Drikking oransje jasmin grønn te kan selvsagt hjelpe til et sunt vekttap diett. Kombinasjonen av koffein, antioksidanter, smak og duft hjelpemidler i en raskere metabolisme og mer utholdenhet for trening. Sjasminte er kjent for å bidra til å hemme fettopptaket og kolesterol, mens grønn te bruker fett som brennstoff, slik at det kan utskilles mer raskt fra kroppen. Og den oransje er rikelig i liminoids, et stoff som er kjent for å fremme generell god helse.

Heart beskyttelse

Appelsiner har lenge vært sies å ha kolesterolsenkende fordeler, så vel som å gi beskyttelse mot hjerte og lunge-sykdom. Men grønn te har også mange hjerte-beskyttende fordeler ved å bryte ned triglyserider i blodet, tynner blodet for å hindre blodpropp, beskytter hjertet med polyfenoler og hjelpe minimere skader og øke utvinningen etter et hjerteinfarkt.

Cancer Prevention

Jasmine, appelsiner og grønn te alle har kreft-bekjempelse egenskaper. I jasmin, er det antatt at lukten i seg selv gjør har kreft bekjempelse egenskaper. Grønn te antioksidanter ikke bare føre til at kreftcellene til å drepe seg selv, men også arrestere nye celler fra utviklingsland i flere typer kreft, inkludert prostata, blære, eggstokkene, og kolorektal. Og det er godt kjent at vitamin C i appelsiner beskytter mot mage, munn, hud, lunge, bryst og tykktarm kreft.

Optimal Forbruk

Mens mye av forskning gjort på fordelene av grønn te er basert på den østlige tradisjon av å konsumere 03:57 kopper om dagen, bare en kopp appelsin og jasmin grønn te om dagen gir nok antioksidanter kan gjøre en synlig forskjell i din generelle helse og velvære.