Digidexo.com

Høyt karbohydrat og lav-fett diett Ideas

Høyt karbohydrat og lav-fett diett Ideas


Høy karbohydrat, lav fett dietter er noen ganger brukt til å gå ned i vekt. I mange tilfeller blir de anvendes som et diett-behandling for humørforstyrrelser og har vist seg å hjelpe til med kognisjon i noen mennesker. For at en høy karbohydrat, til fettfattig diett være et effektivt vekttap teknikk, må de riktige typer karbohydrater inntas.

God Vs. Bad Karbohydrater

Det er to typer av karbohydrater. De "gode" karbohydrater forårsaker ikke pigger eller dråper i blodsukkeret. Gode ​​karbohydrater er vanligvis forbundet med matvarer som har høyt vitamin og mineralinnhold. Generelt er sunne karbohydrater som finnes i både frukt og grønnsaker, og i hele korn.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er enestående kilder til sunne karbohydrater. Matvarer med høyt fiber, som epler og bær, er gode kilder til høy karbohydrat, fiberrik mat som er lavere i sukker enn noen frukter, som fersken, appelsiner eller andre sitrusfrukter. Meloner er høy i karbohydrater og vann, men lite kalorier. Tomater er gode kilder til karbohydrater, vitaminer og mineraler, men inneholder svært få kalorier og sukker. Noen frukter og grønnsaker, som avokado, er høy i sunt fett og oljer og også inneholder gode karbohydrater. Fordi de er høy i fett, snakk med legen din om en passende forbruksnivå for dine mål.

Helkorn

Hele korn er komplette, sunne karbohydrater som også inneholder både vitaminer og mineraler. Unngå raffinert mel og produkter laget med raffinert mel. Hvitt mel og poteter har høyere "dårlige" karbohydrater. Spise brød og snacks laget av hele hvetemel er en utmerket kilde til sunne karbohydrater. Pasta er ofte anbefales ikke fordi det er vanligvis laget av hvitt mel. Men hele hvete pasta er lett å finne og kan være en utmerket kilde til sunne karbohydrater, spesielt når paret med en enkel vegetarisk marinara saus.