Digidexo.com

Hydrogenperoksid Therapy For Cancer

Hydrogenperoksid Therapy For Cancer


I den alternative helsearenaen hydrogenperoksyd har vist seg å være ekstremt effektive ved behandling av mange forskjellige sykdommer. Et område som det blir forsket på er behandling for kreft. Dr. Otto Warburg, nobelprisvinner i medisin, viste at kreften ikke kan leve i en oksygenrike eller alkalisk miljø, men trives i et surt miljø. Teorien er at anvendelse av en bestemt protokoll peroksyd kan skape et alkalisk miljø i kroppen, noe som er et miljø hvor virus, bakterier og kreft ikke kan trives.

The One Minute Cure av Madison Cavanaugh

Den metode som er beskrevet i Madison Cavanaugh bok "The ett minutt Cure" beskriver en bestemt protokoll for ved hjelp av 35 prosent av næringsmiddelkvalitet hydrogenperoksyd for å skape et alkalisk miljø i kroppen. I protokollen du sette et bestemt antall dråper av peroxide i destillert vann og drikke det tre ganger per dag. Når du fortsetter med protokollen du øke antall dråper til maksimalt 30 dråper, og deretter avta tilbake til en bestemt vedlikeholdsdose. Denne protokollen skaper et miljø der kroppen blir sterkere og mer sannsynlig å bekjempe kreft, mens på samme tid svekke kreft.

Husk at dette er en spesiell klasse av hydrogenperoksid. Du kan ikke finne dette i en typisk stoff butikken. Enhver peroxide annet enn 35 prosent food grade vil ikke fungere.