Digidexo.com

Hvordan kjøre med Inhalers

Hvordan kjøre med Inhalers


Astma forårsaker luftveiene til constrict, noe som gjør puste vanskeligere. Øvelses indusert astma resultater fra kroppens reaksjon på den plutselige økning i temperaturen, som i sin tur resulterer i skadelig luftveis innsnevring. Dessverre, denne sykdom hindrer barn og voksne fra å delta i fysiske øvelser som løping. Slutte å unngå løping og andre anstrengende øvelser ved å utnytte din inhalator før, under og etter løp. Ifølge WebMD, hadde stjerne utøveren Jackie Joyner-Kersee astma. Hvis en Olympian kan kjøre med denne sykdom, så kan du.

Bruksanvisning

•  Bruk inhalatoren 15 minutter før du kjører. Ta av front talerør cap, riste inhalator flere ganger, satt til munnen med leppene tett rundt munnstykket og trykk ned på beholderen. Pust i sakte som inhalatoren administrerer medisin og hold pusten i 10 sekunder. Dette gjør det mulig for medisin for å sirkulere gjennom lungene.

Begynn å kjøre 15 minutter etter bruk av inhalatoren. Sørg for å holde inhalatoren på din person eller nær deg til enhver tid. Følg nøye med på pusten din - og noen følelser som indikerer luftveiene dine strammer opp igjen.

Administrere annen dose medisin fra inhalatoren, hvis du har problemer med å puste. I denne situasjonen, stoppe umiddelbart og bruke inhalator. Vent til pustevansker har sunket. Du kan begynne å kjøre igjen på dette tidspunktet.

Tips og advarsler

  • Milde tilfeller av bevegelsesindusert astma kan styres ved hjelp av en inhalator i morgen. I noen tilfeller kan en enkelt anvendelse av en inhalator i morgen gir tilstrekkelig medisin for å avverge astma i løpet av dagen. Snakk med legen din for å fastslå alvorlighetsgraden av astma og hvordan du effektivt trene.