Digidexo.com

Hvordan identifisere Abdominal Limingen

Hvordan identifisere Abdominal Limingen


Abdominal voksninger er stort sett forårsaket av operasjoner i magen. Normalt etter operasjonen, er tråder av arr vev dannet på området som en del av helbredelsesprosessen. Men i tilfellet av pasienter med abdominale adhesjoner, er fiberbåndene dannes ikke bare innenfor det område radert, men også på de flater som ligger utenfor snittet. De vil enten holde seg til veggene rundt magen eller unormalt forene to organer som er normalt adskilt. I verre tilfeller, abdominal adhesjon strekker seg fra fronten til baksiden av buken. Dette fører til at en del av det som skal ombundet rundt tarmen, som blokkerer passasjen av mat, og fører også til en fullstendig eller delvis blokkering av tarmen (intestinal obstruksjon). Recovery i dette tilfellet er avhengig av alvorlighetsgraden av hindringen. En delvis blokk kan leges av seg selv i løpet av 24 timer; men for en hel blokk, er umiddelbar kirurgi nødvendig. Dette er slik fordi komplett voksn vikle rundt tarmen (strangulated tarm), og kutter av sin normale sirkulasjon, forårsaker det å mislykkes og til slutt dø. Så momentant kirurgi er nødvendig for å redde pasientens liv. Det tar flere måneder eller år for sammenvoksninger til å forårsake intestinal blokkering etter operasjonen. Men ikke ta noen sjanser, når noen av symptomene nedenfor er observert. Kontakt lege med en gang.

Bruksanvisning

Symptomer å bidra til å identifisere Abdominal Adheranser

Merknad hvis du støter på periodiske kramper smerter i området av magen. Smertene kan vare fra sekunder til flere minutter og blir mer intens med tarmaktivitet (fordøyelsen). Smerten blir alvorlig og vises oftere i alvorlige tilfeller.

Legg merke hvis du føler deg kvalm og vil kaste opp mesteparten av tiden. Dette kan vare i mer enn en time. Oppkast inntreffer med intervaller av å være mild for en kort stund og så kommer tilbake kraftig (hvor kaster opp er gjort mer makt).

Se og se om magen er oppblåst eller hovne, og hvis buk-området er øm å ta på, og deretter gradvis blir oppblåst. Når alvorlighetsgrad utvikler seg, vokser magen større og ser mer oppblåst.

Prøv å observere din avføring. Forstoppelse er en av de viktigste tegn på tarmobstruksjon. I dette tilfellet, avføring vises tørr og hard, og det krever en mer betydelig innsats for deg å utvise den enn normalt. Avføring kan komme til å stoppe opp på alvorlige tilfeller.

Høring en skarp ringelyd av tarmer løpet magen sammen med en økning gass og avføring flytende konsistens er symptomer på denne tilstanden. Dette er en indikasjon på en økning gass og diaré. Dersom tilstanden forverres, av ringelyden i magen forsvinner.

Kontroller temperaturen for å se om du har feber. Det kan enten være en lav karakter eller en høy klasse en, avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand.

Legg merke hvis du har tørr hud sammen med en tørr munn og svelg. Disse er synlige symptomer som indikerer dehydrering.

Økt følelser av tørsten med sjelden vannlating oppstå noe som skyldes en ubalansert system sekundært til tilstanden.

Kjenn din hjerteslag og kontinuerlig overvåke blodtrykket. Økt hjertefrekvens med lavt blodtrykk vises vanligvis hos personer med komplett intestinal obstruksjon.

Hint

  • Hvis du eller din kjære en nylig gjennomgått abdominal kirurgi, og symptomene nevnt ovenfor er tilstede, rapportere det til legen med en gang. Tidlig ledelse er en god måte å hindre at saken blir verre.