Digidexo.com

Hva er Pediatric Fotpleie?

En pediatrisk podiatrist er en lege som har spesialisert seg på omsorg for beina på spedbarn og barn, inkludert diagnostisering, behandling og forebygging av sykdom i foten.

Funksjon

En pediatrisk podiatrist vet hvordan å diagnostisere og behandle fotproblemer som rammer spedbarn og barn, inkludert flate føtter; bøyde ben, som et spedbarn kan bli født med på grunn av posisjonering i mors liv; tå vandre; i-toeing (due toed) og banke knær, som alle anses pediatriske misdannelser, ifølge FootDoctorCenters.com.

Krav

Etter gjennomføring av medisinsk skole, er en bosted i podiatry obligatorisk. Når bosted er fullført, kan en fotterapeut jobber på et sykehus eller ha en privat eller gruppe praksis.

Det første året

Pediatric Fotpleie vurdere det første året av et barns liv til å være en avgjørende tid i forbindelse med utviklingen av føttene, ifølge Dmgpodiatry.com. Barns føtter vokser raskt i løpet av de første 12 månedene av sitt liv, og nå nesten halvparten av sitt voksne fot størrelse i løpet av den tiden. Fordi en barnets fot er så ettergivende og myk, kan unormalt trykk på foten medføre deformasjoner.

Betraktninger

Pediatric Fotpleie hører ofte klager blant barn og tenåringer om hæl smerter, som er forårsaket av rask vekst og fordi hælen bein, eller calcaneus, ikke fullt utviklet før barnet fyller 14 eller enda eldre. For mye stress på fysikalske eller vekstplate som ligger på baksiden av hælen, kan føre til pediatrisk hæl smerte.

Behandling

En pediatrisk podiatrist kan undersøke barnets fot og kan bruke røntgen for å finne ut hva som forårsaker problemer eller smerte. Noen ganger et bein scan vil bli gjort eller en MR eller CAT scan for å fastslå hva problemet er.