Digidexo.com

Tegn og symptomer på autisme i Year One

Tegn og symptomer på autisme i Year One


Ifølge Mayo Clinic, er autisme en utviklingsmessig problem som vises i tidlig barndom før fylte tre. Noen foreldre merker de første tegn på autisme når et barn er bare ett år gammel, mens andre ikke oppdage symptomene før mye senere. Symptomene på autisme for en ett-år gammelt barn er de samme som symptomene hos eldre barn, men det er noen symptomer på autisme som ikke er lett gjenkjennelig i en alder av ett. For eksempel er ett symptom på autisme snakker sent, men mange normale ett år gamle barn sier bare en håndfull av ord i denne alderen så ikke bruk sent snakker som en avgjørende faktor i en alder av ett.

Manglende respons

Unnlatelse av å svare på hennes navn eller andre kommandoer er et tegn på autisme, ifølge Mayo Clinic. Men husk at dette er også et tegn på hørselsproblemer, så har ditt barns hørsel testet før forutsatt at hun har autisme. Hvert barn med autisme vil vise et annet mønster av atferd, avhengig av om vilkåret er mild eller alvorlig.

Dårlig Øyekontakt

Ifølge Mayo Clinic, er ett tegn på autisme dårlig øyekontakt. Barn som har autisme foretrekker å spille alene, og vil ofte se bort når du ser dem i øynene. Et normalt barn vil også se bort når hans personlige plass blir invadert. Men hvis et barn stadig ser bort og prøver å isolere seg, kan han være autist.

Aggressive Behavior

Et annet symptom på autisme er aggressiv atferd. Barn med autisme vil vise tegn til aggresjon så tidlig som alder en. De vil kjempe og sparke uten grunn og skyve folk bort. Ifølge Mayo Clinic, vil disse barna blir opphisset fra selv små endringer i timeplanen eller rutine. En autistisk barn kan handle ut når det er sterkt lys i rommet, eller når de blir berørt.