Digidexo.com

Natural Cures for tannpine

Tannverk smerte kan være så intens at det helt forstyrrer en persons liv. Når du besøker en tannlege ikke er en mulighet, det er naturlige alternativer som vil bringe lindring av smerte og elendighet forårsaket av å ha et hulrom.

Årsak til tannpine

Et hulrom utvikler og deretter en tannpine er erfarne når tannråte skrider inn i massen av tannen som inneholder nerve ending. De fleste hulrom er forårsaket av dårlig munnhygiene og dårlig ernæring. I tillegg kan noen mennesker naturligvis ha usedvanlig surt spytt eller høyere nivåer av bakterier i munnen. For tannråte skal skje, må tre forhold være til stede: tilstedeværelsen av bakterier, tilgjengeligheten av sukker og sårbarheten av tannemaljen.

Herbal Cures

Påføres med en bomullspinne direkte til kilden til smerten, oljer av nellik og oregano er både nyttig å gi umiddelbar lindring. Dersom nellikolje smaker for sterk, kan det være fortynnet med olivenolje for å gjøre det mer velsmakende.
Skylle munnen med avkjølt salvie te i løpet av dagen vil bidra til å lette betennelser.
For natta lettelse, legger du et par dråper goldenseal ekstrakt på en bomullsdott. Presser det mot tyggis av de berørte tann og la den på plass til i morgen. Etter denne prosedyren for tre netter på rad vil ødelegge bakterier og lette betennelser.

Smertestillende mat og krydder

Tygge en rå løk i ca 3 minutter vil drepe bakterier i munnen og lindre tannpine. Plassere et fedd hvitløk på verkende tann vil også bidra til å bringe lettelse.
Kombiner en klype pepper med ¼ teskje salt og bland sammen med en liten mengde vann. Anvende dette på verkende tann. Bruke en blanding av sennep olje og gurkemeie pulver vil også fungere.
Kan ikke stå smaken? Prøv å plassere noen dråper vanilje ekstrakt på den smertefulle tann i stedet. Drikker peppermynte-te hjelper lette betent vev.
Skylle munnen med varmt saltvann og bruke en ispose til kinnet vil også bidra til å lette smerte før et besøk til tannlegen er mulig.

Andre Anbefalinger

Ikke røyk, og unngå alle raffinert sukker. Også unngå brus som de inneholder fosfater som erodere tannemaljen. Spise rikelig med rå frukt og grønnsaker vil bidra til å holde spytt blir for syrlig og forårsaker mer smerte.

Forebygge tannråte

Den eneste måten å fjerne hulrom-forårsaker plakk er å pusse tennene etter å ha spist og tanntråd mellom tennene daglig. Børsting to til tre ganger daglig med en myk-stritter tannbørste er tilstrekkelig. Sørg for å skifte ut tannbørsten en gang i måneden. Ved hjelp av en plakett reduserende munn skyll i tillegg til tannpuss og bruk av tanntråd er også nyttig.