Digidexo.com

Hva er fordelene med en ikke-Sugar Diet?

Hva er fordelene med en ikke-Sugar Diet?


Mens kutte ut sukker kan være vanskelig, kan det gi mange helsefordeler. Sukker er et vanedannende mat som kan påvirke humøret og vekt, og å redusere eller eliminere sukkerinntak kan hjelpe deg å miste vekt og opprettholde stabil energi. Sørg for å ta en multivitamin hvis du bestemmer deg for å eliminere alle sukker fra kostholdet ditt, som frukt gir et bredt spekter av vitaminer og mineraler til tross for sin moderate sukkerinnhold.

Redusere Diabetes Risk

Redusere inntaket av sukker kan redusere risikoen for diabetes. Sukker øker diabetes risiko ved å forårsake vektøkning. Men, diabetes og sukker viser en sammenheng selv om vekten ikke er et problem. De som drikker minst en servering av sukkerholdig brus om dagen har dobbelt risiko for diabetes som de som avstår fra sukkerholdige drikker. I tillegg diabetes prisene øke i mange kulturer når forbruket av sukker og bearbeidet mat med høyt sukkerinnhold øker.

Vektkontroll

Siden sukker kalorier ikke fylle deg opp samt karbohydrater i grønnsaker, belgfrukter og helkorn, kan sukker føre til vektøkning. Sukker tilfører kalorier til ditt daglige kaloriinntak uten å gi noen ernæring. Mat uten tilsatt sukker har en tendens til å være minimalt bearbeidet og mye høyere på vitaminer og mineraler enn sukker mat. En sukkerholdig frokostblanding inneholder få naturlige næringsstoffer, mens en hel korn frokost som havregryn gir fiber, protein og næringsstoffer som jern. Eliminere sukker tvinger deg til å eliminere junk food som iskrem, kaker og energibarer.

Stabil Energi

En plutselig inntak av sukker kan føre til energinivået å pigge så krasjer. Hvis du eliminere sukker fra kostholdet ditt, forblir blodsukkeret mer stabilt, og du vil ikke lide av energi høyder av nedturer. Men for å best kontroll blodsukker prøve å spise etter glykemisk indeks (GI). Matvarer med lav GI scorer øke blodsukkeret sakte mens matvarer med høy GI score kan føre energi siv. Spiking blodsukker kan påvirke humøret og øke appetitten. Mens det er godt å tenke GI, trenger du ikke å gjøre GI bunnen av kostholdet ditt som retningslinje er designet for de som lider av diabetes. Husk at mange lav GI matvarer er mindre sunt enn høy GI matvarer. For eksempel har en havremel cookie en lavere GI score enn kli flak.