Digidexo.com

Akseptable Foods for Atkins Diet

Akseptable Foods for Atkins Diet


Bunnlinjen om matvarer som er akseptabelt å spise på Atkins Diet er at de må være ekstremt lite karbohydrater. Tilhengere av denne planen tror at når folk konsumerer en overdreven mengde av karbohydratrike matvarer, kan kroppen bare slå så mye av det til energi og resten blir lagret fett. Tilhengerne tror at når du inntar færre karbohydrater, kroppen din kan komme tilbake til sin grunnleggende jobb med å brenne fett. Selvfølgelig bør du ikke gå av veien for brød og bare spise cheeseburgers hele dagen, men heller du bør velge et godt avrundet rekke matvarer som er lavere i karbohydrater. Som med noen drastiske helse endringer, ta kontakt med din egen lege for en faglig vurdering av den beste måten du kan gå ned i vekt. I mellomtiden velger matvarer som er lav på karbohydrater og kalorier og full av sunt fett og protein.

Egg

Egg er skatter på Atkins Diet. Du kan spise dem forberedt noen måte, og du kan spise dem så ofte du vil. Eggerøre, posjert eller stekt, egg er en billig måte å holde deg fornøyd og fortsatt holde kostholdet innenfor trygge grenser av Atkins forskrifter. Den gode nyheten er at selv om de har spor av karbohydrater, de tilbyr opp en bevvy andre helsefordeler. Ett egg byr opp nesten 7 g protein, 67 mng av kalium og en 100 mcg av vitamin A.

Nøtter

Hvis du følger denne dietten, vil du ikke være å gripe bare noen tilfeldige krukke av blandede nøtter. For eksempel, peanøtter og pistasjnøtter har mer enn 10 g karbohydrater i en 1/2 c. servering. Cashewnøtter har en heidundrende 22 karbohydrater i tilsvarende størrelse. Tilhengere av Atkins dietten kan knaske uten skyld på mandler (1.4 g), macadamia nøtter (0,9 g) og pekannøtter (0,6 g), fordi de inneholder sunt fett, protein og essensielle vitaminer.

Kjøtt

For hard-core rovdyr som aldri forestilt meg at de ville finne en diett de ikke sulte på, er Atkins Diet rett opp sine smug. Kjøtt er helt akseptabelt på en low-carb måltid plan. Tilhengere kan nyte frokost kjøtt som bacon og pølse. Smørbrød og hamburgere kan inntas med velbehag hvis du holder brødet. Husk kvaliteten på kjøttet du kjøper. Stokk med magert kutt og minimere din del størrelse, så du trenger ikke overdrive fettinntaket, som har vært knyttet til hjertesykdom.

Frukt

Ikke all frukt er akseptabelt på Atkins Diet så pass opp frukt skuffer på frokostmøter. Per stykke, bjørnebær har 0,2 g karbohydrater, pasjonsfrukt 3 g og plommer har 6 g. Epler har 10 g, og de er akseptabelt fordi de inneholder fiber og vitamin C. Moreller er lav i kalorier, sukker og karbohydrater og høy i antioksidanter, slik at de er akseptable også. Hold deg unna bananer.

Grønnsaker

Avhengig av hvordan du forberede dem, de fleste grønnsaker er trygge å spise på Atkins Diet. Babyen brokkoli er lastet med fiber, vitamin C, og det er lite kalorier og karbohydrater. Kale er en annen potent kraftpakke på grunn av dens høy rangering på antioksidant-listen. Det har også vitamin A og C, protein og jern. Fargesterke paprika oppfordres på denne dietten. De er lave i kalorier og karbohydrater, og de også øke vitamin C og kalium nivåene.