Digidexo.com

Rapid vekttap piller som Work

Rapid vekttap piller som Work


Det finnes en rekke vekttap piller og kosttilskudd på markedet i dag som lover forbrukerne kan miste uønskede pounds; noen enda garantere det i 30 dager eller mindre. Mens de fleste av disse reklamene og annonser er gimmicks, og resultatene viser en mangel på bevis for at urte kosttilskudd kan hjelpe i vekttap, det er et lite antall av slankepiller som faktisk fungerer. Påvist vekttap narkotika har støtte fra kliniske studier, godkjent av FDA, og anbefaler et akkompagnement av en lav-kalori diett med en implementering av øvelsen.

Phentermine

Et stoff klassifiseres som en anorektisk, ble Phentermine godkjent av FDA i 1959 og er ofte foreskrevet som en appetitt suppressant for overvektige pasienter. Ifølge US Drug Enforcement Administration, er Phentermine den mest foreskrevne og mest ofte spurte slankepille på markedet i dag.

Phentermine er tilgjengelig i umiddelbare og tidsbestemte utgitt kapsler og tabletter, i ulike styrker alt fra 15 mg til 37,5 mg. Leger foreskrive dette stoffet, ment for kortsiktig vekttap og ikke for bruk i mer enn tre måneder på rad. Ifølge amerikanske Vein og estetikk Institute, kan brukerne forvente en gjennomsnittlig vekttap på åtte til 12 pounds per måned mens du tar Phentermine.

Ionamin

Leger foreskrive Ionamin, produsert av Eon Labs, som en appetitt suppressant. Dette stoffet ble opprinnelig utviklet og markedsført som en erstatning for amfetamin, og har vært svært vellykket i å hjelpe overvektige pasienter mister et gjennomsnitt på 10 pounds per måned.

Ionamin, ifølge Drugs.com, er tilgjengelig på 15 mg og 30 mg kapsler, og regnes for å være en kontrollert substans. Legen må eksamen og ta kontakt med alle pasienter som ber om denne medisinen, siden misbrukspotensial er ekstremt høy.

Adipex

Et annet studert vekttap pille med positive resultater er Adipex. Tilgjengelig på resept, godkjente FDA Adipex som et hjelpemiddel til vekttap for en kortvarig periode, når kombinert med riktig kosthold og mosjon.

Pasienter som tar Adipex kan forvente å se en rask vekttap på åtte til 12 pounds per måned, med rapporter om ekstreme tilfeller som indikerer at sjeldne pasienter har mistet så mye som 30 pounds i en måned. Enorm vekttap oppstår vanligvis i de personer som er sykelig overvektige til å begynne med, og har mye å tape.

Eliminere tusenvis av kalorier per måned som følge av appetitt undertrykkelse, og produsere ekstreme vekttap er dessverre atypisk. Kosten bør sikte på å miste en gjennomsnittlig to pounds per uke for å holde seg på et sunt spor, som vekttap utover dette kan resultere i manglende evne til å holde den av.

Alli

Orlistat, opprinnelig utgitt i 1999 på resept bare under merkenavnet Xenical, ble godkjent av FDA i 2007 som en over mot narkotika, markedsført som merkenavn Alli. Alli er tilgjengelig på stoff butikker landsomfattende og online i en 60 mg kapsel at slankere kan ta opp til tre ganger per dag.

Alli hevder å produsere vekttap ved å redusere fettopptaket i tarmen, ifølge en rapport fra US Food and Drug Administration. I løpet av en fire-ukers klinisk studie, rapporter indikerte at pasienter mistet et gjennomsnitt av ni pounds mens du tar 120 mg av Alli per dag, eller to-60 mg kapsler.

Prozac

Fluoksetin, også kjent som merkenavnet Prozac, har linker til vekttap i en rekke pasienter. Under en klinisk studie, enkeltpersoner mistet et gjennomsnitt på sju pounds, ifølge American Family Physician Journal, i motsetning til de som tar en placebo.

Prozac, en SSRI (selektive serotonin reuptake inhibitor), er vanligvis foreskrevet for depresjon og angst. Resultatet av vekttap hos pasienter var overraskende, siden de fleste SSRI visstnok føre til at pasienter få vekt. Imidlertid var effekten ikke lang sikt, og det er ingen bevis for at Prozac kan hjelpe pasienter i effektivt å holde vekten nede.

Advarsel

Som med alle medisiner, bør du rådføre deg med legen din før du tar noen vekttap narkotika. Ta hensynet til eventuelle resepter du for øyeblikket er på, og du fysisk historie. Noen vekttap piller kan føre til avhengighet og andre farlige bivirkninger.