Digidexo.com

Hvordan bruke Replens

Replens er en langvarig vaginal fuktighetskrem designet for postmenopausale kvinner som opplever vaginal tørrhet. Fuktighetskrem holder seg til vaginal vev og slipper vann til hydrat hudceller. En 2002 studie sitert i "Journal of Pathology" sier at forskning hadde vist at Replens effektivt hydrert vaginal vev og reduserte symptomer på vaginal kløe og irritasjon. Replens ikke inneholder hormoner, noe som gjør produktet trygt for langvarig bruk.

Hvordan bruke Replens

Ta den ferdigfylte Replens applikatoren fra wrapper. Hold den tykke side av applikatoren og peker den tynne side av applikatoren nedover. Rist applikatoren for å bringe Replens til den tynne side av applikatoren.

Fjern fane fra den tynne siden av applikatoren. Finn en behagelig posisjon å være i mens du setter inn Replens. De fleste kvinner opplever å sitte ned eller ligger på ryggen for å være den mest komfortable. Spre bena og setter den tynne siden av applikatoren i vaginal kanalen. Skyv den tykke siden av applikatoren for å frigjøre Replens inn i skjeden din

Fjern applikatoren fra skjeden din og kaste i søpla.

Hint

  • Du kan oppleve en hvitaktig utflod etter bruk Replens, som er forårsaket av Shedding av døde hudceller. Ved vaginalvevet er tørr, er det noen ganger ikke nok fuktighet til å fjerne døde hudceller fra vagina. Ved fortsatt bruk av Replens og den resulterende økt vaginal hydrering, bør utløps slutte. Replens er kondom og oral sex trygg.