Digidexo.com

Reaksjon på fiskeolje tabletter

Reaksjon på fiskeolje tabletter


Selv om fiskeolje tabletter er en utmerket kilde til Omega-3 fettsyrer, ubehag etter å ha tatt dem kan fort ende anken av å bruke kosttilskudd.

Fisk Allergi

The Food and Drug Administration tyder på at de med fisk allergier unngå fiskeolje tabletter helt; hevelse, elveblest, pustevansker og urolig mage kan alle være et resultat av en allergisk reaksjon, som kan anafylaktisk sjokk, en farlig allergisk reaksjon utløses til tider av sjømat.

Gelatin Allergi

Sjeldne allergi til gelatinen i noen fiskeoljekapsler kan utløse bivirkninger. Designet for å beskytte innholdet i fiskeolje fra varme og fra spoiling, kan gelatin inspirere slike alvorlige symptomer som elveblest, lavt blodtrykk, en rennende nese og svimmelhet.

Kvalitet

Se etter høykvalitets fiske tabletter for å unngå giftstoffer eller mangel på antioksidanter, som kan tillate fettet i tabletter for å gå dårlig og forårsake mageproblemer! En høy standard sertifiseringsorgan er The International Fish Oil Standard (IFOS). Eller spør på apoteket for den beste fiskeolje tilgjengelig.