Digidexo.com

Flytende Vs. Pulverisert VitaminerFlytende og pulverisert vitaminer både skryte bedre absorpsjon priser enn pille-FORM kosttilskudd. Ifølge Fitness.com, flytende og pulverisert vitaminer er 100 prosent bio-tilgjengelig, noe som betyr at 100 prosent av sine næringsstoffer er umiddelbart tilgjengelig for absorpsjon inn i blodstrømmen. Pill-FORM vitaminer er vanligvis bare 50 til 70 prosent bio-tilgjengelig. Renuva.net bemerker at pille kosttilskudd inneholder ofte bindende ingredienser som stivelse, talkum og sukker som gjør opptaket tregere og vanskeligere.

Fordeler med flytende vitaminer

Flytende vitaminer er veldig lett for kroppen å absorbere og tatt i bruk. Ifølge Renuva.net, begynner de å absorbere gjennom munnslimhinnen (cellene i munnen) snarere enn å bli langsomt brytes ned i tarmsystem.

Ulemper av flytende vitaminer

Flytende vitaminer er ikke særlig praktisk å transportere. Noen kommer pakket i individuelle porsjoner, men andre kommer i en stor flaske som må holdes nedkjølt. De pleier også å utløpe mye raskere enn pille-FORM vitaminer.

Fordelene av pulverisert Vitaminer

Som flytende vitaminer, pulverisert vitaminer har en mye raskere absorpsjon rate. De er allsidig fordi de kan blandes med vann eller saft, og gjør bare en liten endring i smak. Noen varianter er flavored, og noen er til og med sprudlende å legge litt bruse til drinker du allerede liker.

Ulemper av pulverisert Vitaminer

Hvis du ikke har vann eller juice på hånden for å blande pulverisert vitaminer, kan du bli møtt med den vanskelige oppgaven med å prøve å kvele ned de tørre, rotete pulver eller venter på dem oppløse under tungen.

Advarsel

Noen pulverisert vitaminer, spesielt sprudlende seg, kan ha store mengder niacin, som kan forårsake en allergisk reaksjon. Snakk med legen din før du starter noen nye kosttilskudd program, og starter med en svært liten dose for å se hvordan kroppen din reagerer.