Digidexo.com

Herbal Medicine for magen Parasitter

Den menneskelige fordøyelseskanalen er en av de viktigste områder for angrep av parasitter. Siden begynnelsen av menneskets historie parasitter har skrevet våre organer gjennom maten vi spiser og vannet vi drikker og har forårsaket sykdommer fra mild ubehag i magen til døden. Heldigvis har urte allierte vært brukt gjennom menneskets historie å forholde seg til snylter inntrengerne og nå, her i informasjonsalderen, er å øse akkumulert kunnskap om våre ulike forfedre.

Typer

De vanligste parasitter som infiserer den menneskelige magen er ormer, slike hakeorm og runde ormer eller amøbisk, slik som Giardia, som faktisk er den vanligste mage parasitt på Jorden. De typer urter som tradisjonelt brukes til å behandle parasitter i magen vanligvis inneholder sterke bitre eller aromatiske forbindelser som tar sikte på å drepe inntrengerne. Faktisk, urtemedisiner for parasitter forsøke å bruke de aller egenskapene til anlegget som holder anlegget i seg selv fri for parasitter å befri dem fra menneskekroppen.

Hvitløk

Hvitløk er en av de mest vanlige midler for folke parasitter i magen. Hvitløk brukes til å ødelegge og skylle ut både ormer og amøber og inneholder hundre av forskjellige forbindelser som antas å være aktiv mot parasittiske livsformer. I 2008 ble en studie gjort ved Uludag Universitet i Bursa, Tyrkia evaluere hvitløk effekt på mus infisert med parasitten kveis i magen. Knust hvitløk ble funnet å være signifikant mer effektiv som behandling og forfatterne anbefaler dens bruk som en alternativ behandling for både mennesker og dyr.

Malurt

Som navnet tilsier, malurt (Artemisia absinthium), har utledet en folke rykte for å være en dødelig fiende av parasittiske ormer. Malurt er ekstremt bitter samt aromatisk og er nært knyttet til burot og estragon, som begge også har tradisjonelt blitt brukt som parasitt jagerfly. En 2008 studie gjort ved Universitetet i Kashmir i India testet malurt på gastrointestinale nematoder hos sau. De fant at malurt var like effektive som reseptbelagte legemidler som vanligvis brukes, og konkludere med at malurt er en lovende urte alternativ til kommersielle preparater.

Myrra

Myrra er en svært aromatisk og bitter harpiks som er naturlig produkt av et tre som vokser i midtøsten. Myrra har brukt hele menneskets historie som middel for mange forskjellige plager og spesielt for å rense ens kropp fra sykdommer som parasitter. I 2004 sponset den egyptiske regjeringen en klinisk studie som ble publisert i Journal of Egyptian Social parasittologi som evaluerte myrra som en naturlig behandling for parasittinfeksjon Schistosomiasis. De konkluderte med at myrra er en trygg og effektiv behandling for Schistosomiasis hos mennesker.

Potensiell

Hvitløk, malurt og myrra er bare tre av de bokstavelig talt hundrevis av naturlige urte stoffer som har vært brukt over hele verden for behandling av mageparasitter hos mennesker. Mange av herbals legemidler som brukes for behandling av parasitter er ikke undersøkt eller vurdert ennå av det medisinske fellesskapet, men forhåpentligvis, i lys av de vellykkede forsøk med disse urtene, flere studier på urte medisiner for mageparasitter vil bli gjort