Digidexo.com

MRSA Drug Resistant helseproblem

MRSA Drug Resistant helseproblem


MRSA er methicillin-resistent Staphylococcus aureus eller medikament-resistente Staph infeksjon. MRSA er en farlig staph infeksjon som har bygget opp en immunitet mot antibiotika som tradisjonelt er brukt til å drepe den. MRSA kan føre til alvorlige helseproblemer, og det er en super bug morphing inn nye stammer.

Komplikasjoner

MRSA kan forårsake alvorlig sykdom som for eksempel lungebetennelse og blod, ledd og bein infeksjoner. Infeksjonen kan reise gjennom blodstrømmen og føre til hjerte-og lungeproblemer. Legene har nå til å foreskrive sterkere antibiotika for å bli kvitt infeksjonen.

Symptomer

De første symptomene på en MRSA-infeksjon er små røde nupper på huden som ser ut som kviser eller edderkopp biter. Du kan ha feber. En MRSA-infeksjon sted kan bli hovne, røde, smertefull og kan føle veldig varmt. Senteret kan fylle med pus.

Necrotize Flesh

Hvis venstre ubehandlet MRSA-infeksjon kan necrotize eller drepe ditt kjød. Huden kan bli brun eller svart og infeksjonen kan synes å komme dypere inn i muskler og fettvev.

MRSA Cloning

I 2008, en University of San Francisco studie fant at MRSA hadde klonet inn i en ny multiresistent skjemaet. Ifølge Kaiser Foundation, "en gang belastningen når den alminnelige befolkningen, det vil bli virkelig ustoppelig. Det er derfor vi prøver å spre budskapet om forebygging."

Supervirus

MRSA er noen ganger referert til som en supervirus på grunn av måten det forvandlet til en ny stamme som ble resistente mot antibiotika. Ifølge Kaiser Foundation, "akuttmottak leger bør teste for narkotika motstand å unngå å bruke feil antibiotika og fyre ytterligere motstand."