Digidexo.com

Metamucil naturlig alternativ

Metamucil er et stoff som fremmer bulk produksjon. Det er en fiber supplement og avføringsmiddel i en. Men du trenger ikke stole på syntetiske stoffer for å bidra til å fremme regelmessig avføring. Det er mange urter, frukt, grønnsaker, juice og former for trening som er naturlige avføringsmidler for å bidra til å få at fordøyelsessystemet tilbake på sporet.

Urter

For de som lider av forstoppelse, kan visse urter brukes til å lindre symptomene på forstoppelse. For eksempel, forbedrer svart valnøtt frø pille og regularizes avføring. Det reduserer også tilstedeværelsen av parasitter i tarmen. Hibiscus flower renser og smører veggene i tarmen. Cascara Sagrada fungerer effektivt som en naturlig avføringsmiddel. Det stimulerer avføring og fremmer vanlige muskelsammentrekninger, kjent som peristaltiske handling innen ditt fordøyelsessystem. Yucca rot er også en naturlig avføringsmiddel. Det stimulerer avføring. Glatte alm bark pulver gir trøst og lindring fra tarm og mage komplikasjoner. Pasjons blad lindrer og trøster din irritabel tarm syndrom. Det lindrer og beroliger fordøyelsessystemet. Til slutt, marshmallow root fungerer som et planteslim, som er en klissete lim-lignende stoff som fungerer som en sopelime når den feier intestinal traktater ren.

Trening

Yoga gjør en flott form for naturlig avføringsmiddel. Når praktisert regelmessig, fremmer yoga god helse, mens det styrker og toner kroppen din. Yoga holder deg fokusert, og hjelper kroppen din regulere sin naturlige rytme og prosesser.

Hvis du velger andre hjerte-øvelser, bare gå i 30-40 minutter hver dag for å bidra til å forhindre forstoppelse.

Mat

Fiber-rik mat er naturlige rensemidler for kolon. Den grove teksturen av guava og dens frø bidra til å avlaste forstoppelse. Kli frokostblandinger, belgfrukter og hele korn matvarer er gode kilder til fiber også. Drikker melk med honning lindrer fordøyelseskanalen. Andre high-fiber matvarer inneholder: spinat, paprika, bladbete, tomat, squash, nyre bønner, grønne grønnsaker, mais, brokkoli, artisjokker, kål, rosenkål, erter, kikerter, poteter, søtpoteter, squash, epler , bananer, meloner, plommer, rosiner, grapefrukt, appelsiner, tørket fiken, pærer, jordbær, blåbær, bringebær, fersken og aprikos.

Drikk rikelig med væske. Åtte glass vann eller juice hver dag vil holde fordøyelsessystemet næring og aktiv. Sviske juice er et utmerket eksempel på en naturlig avføringsmiddel. Svisker som er rike på vitamin A, kalium, jern og fiber er svært potent, så litt går en lang vei.