Digidexo.com

Karbohydrat bestemt diett for lekk tarm syndrom

Selv om det ikke er en tilstand som er allment akseptert av de fleste leger, er lekk tarm syndrom likevel en sykdom som mange mennesker hevder å lide. Lekk tarm syndrom er angivelig en tilstand som påvirker tarmslimhinnen der uønskede stoffer som giftstoffer "lekker" ut i blodet. Dette utløser en reaksjon fra immunsystemet, noe som fører til symptomer som gass, oppblåsthet og tretthet.

Leaky Gut Syndrome og Diet

Forstå først at kosttilskudd endringer vil trolig ikke gi en komplett kur for lekk tarm syndrom, men de kan bidra til å lindre alvorlighetsgraden og hyppigheten av symptomer. Ifølge Dr. Leo Galland MD, direktør for Stiftelsen for Integrated Medicine, er lekk tarm syndrom best behandles med en naturlig diett som søker å eliminere utløse mat som forverrer symptomene. Dette eliminering diett består hovedsakelig av frisk frukt og grønnsaker, kombinert med en stor og jevn tilstrømning av næringsstoffer som sjeldne feedings eller etter "crash" dietter kan øke intestinal permeabilitet.

Allergin Testing

Hodet til legen din og har selv testet for matallergier før du tar fatt på en eliminasjonsdiett for å dempe lekk tarm syndrom. Som utilsiktet inntak av matvarer som du er allergisk kan øke forekomsten av symptomer, er engros eliminering av disse matvarene den beste strategien for å lykkes. Vanlige allergier inkluderer gluten (et protein som finnes i korn), nøtter og laktose. Selv om disse forholdene kan eller ikke kan påvirke deg, må du først vite med hva du har å gjøre med før du kan utføre nødvendige justeringer til din inntak.

Karbohydrat Approach

Konsumere en diett som inneholder karbohydrater fra kun frukt og grønnsaker mens slåss lekk tarm syndrom. Dr. Galland anbefaler en diett som er rik på både frisk frukt og grønnsaker, da disse er ganske snille matvarer som har en tendens til å ikke skade fordøyelsesprosessen samtidig som samtidig næringsrikt. Hovedtyngden av hvert måltid du spiser bør inneholde minst en frukt og en grønnsak, helst rotert utover dagen, slik at du ikke alltid å spise de samme elementene. Utover å holde karbohydratinntaket begrenses til frukt og grønnsaker, bør du ta en liten porsjon av magre proteiner til hvert måltid (sjømat, kylling, kalkun, eller lav-fett kjøtt), sammen med en liten servering av umettet fett. Sunn kilder umettet fett inkluderer, men er ikke begrenset til, olivenolje og fiskeolje. Helt eliminere forbruket av bearbeidede matvarer, hvitt mel, sukker og alkohol mens du kjemper lekk tarm syndrom.