Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Sugar Cravings

Sukker cravings er ofte et tegn på en ubalanse et sted i kroppen. To årsaker til sukker cravings er lav binyrefunksjon eller en gjær infeksjon. Mens det er en rekke raske og effektive hjem rettsmidler for en og annen sukker ute, snakke med en lege hvis du ofte oppleve sukker cravings, fordi dette kan være et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand.

Øke Kalsium og magnesium

Kalsium og magnesium mangler kan føre til sukker cravings, som betyr å ta en kalsiumpille som inneholder magnesium kan bidra til å dempe dette suget. Hvis du ikke har kosttilskudd hendig, spise mat med høyt både kalsium og magnesium, for eksempel mandler, hvite bønner eller soyabønner, neste gang du føler en craving kommer på. For å hindre fremtidige cravings, innlemme disse matvarene i din daglige rutine.

Konsumere mindre sukker

Jo mer sukker og raffinerte karbohydrater du spiser, jo mer av disse stoffene kan være lurt å spise. Det enkle svaret er å kutte disse ut av kostholdet ditt. Start med å erstatte sukkerholdig drikke med vann og melk. Sile gjennom skapene dine og finne ut hvilke snacks inneholder høye nivåer av sukker og beriket hvetemel. Hvis du fortsetter å se på inntaket og nøye overvåke dine kjøp på matbutikken, spise mindre sukker og raffinerte karbohydrater vil etter hvert bli andre natur.

Stopp besatt

Når du sitter hjemme, og du vet det er en sjokolade bar i pantry, kan fristelsen til å spise som godteri være nesten uutholdelig. En løsning er å komme seg ut av huset og få litt trening for å øke endorfin nivåer. Erstatte sukker høyt med en runner høye kan også forbedre din tannhelse.

Øv Stress Relief

Når folk blir stresset, er det vanlig å søke trøst i sukkerholdige matvarer som sjokolade iskrem eller donuts. Men det finnes andre måter å takle stress som er mye bedre for midjen. Se en morsom film, skrive i en dagbok, ringe en god venn, eller sette på din favoritt CD og synge på toppen av lungene. Sett ned bollen med cookie dough og prøve en annen metode for stress relief.