Digidexo.com

Ear Channel Pain

Ear Channel Pain


Øret kanalen, også kalt "øregangen," er en smal åpning som fører til trommehinnen. Øregangene hjelp i å høre og bidra til å beskytte mer delikate øret strukturer som ligger utenfor trommehinnene. Øregangen smerter har mange årsaker og bør diagnostiseres og behandles.

Årsaker

Øre-kanaler er følsomme for allergier, rusk, vann, fremmedlegemer og hudsykdommer. Vanlige årsaker til øregangen smerte inkluderer noe i øregangen, hudirritasjon i eller rundt øregangen eller sinus irritasjon.

Infeksjon

Ytre øregangen infeksjoner kalles svømmer øre eller otitis externa. Ifølge Cigna.com, kan øregangen infeksjon utvikle seg dersom vann, smuss, sand eller annet rusk inn øregangen. Ørebetennelser forårsake betennelser, smerter og stinkende utflod.

Skin

Psoriasis er en vanlig hudlidelse som rammer det ytre øret og øregangen. Psoriasis på øret fører til tørr, rød og flassende hud. Øreflippene og kanal kan bli kløende og smertefull. Psoriasis bør vurderes av en hudlege.

Bihuler

I mellomøret er et rør koble sinus til øret. Selv om dette området er bak trommehinnen, sinus press, infeksjoner og slimete kan forårsake øregangen smerte. Sinus press eller slimete kan strekke trommehinnen, forårsaker irritasjon. Sinus-relaterte smerter fører til en kjedelig øreverk ledsaget av en følelse av trykk eller fylde.

Ørevoks

Ørevoks - en naturlig antistoff og insektmiddel - er produsert for å beskytte ørene. Ørevoks, hvis igjen til sin egen naturlige prosessen, fører sjelden problemer. Forsøk på å rense ørene med bomullspinner kan presse ørevoks dypere i øregangen forårsaker else. Ørevoks toppelse forårsaker midlertidig hørselstap, øre fylde, trykk og smerte.

Løsning

Ifølge Cigna.com, forsiktig skylle øret kanal - ved hjelp av en pære sprøyte - med en halv og en halv løsning av varmt vann og hvit eddik hjelper infeksjon og betennelse. For øregangen smerte, dekker øret med en varm vaskeklut eller oppvarming pad.