Digidexo.com

Vekttap Smoothies

Du har sikkert sagt det. Etter en stor sommer grill, eller etter Thanksgiving fest, har vi alle følte at stikk av anger og stønnet: "Jeg føler meg så feit." Men hva skal vi gjøre med det? Det er så mange blandede meldinger flyter rundt om hvordan å gå ned i vekt, komme i form og føler stor. Ikke bare er det vanskelig å vite hva du skal gjøre, men når vi finner et program som gir mening, livet skjer. Det er for vanskelig å holde opp regime.

Det er der smoothies kommer inn. Hvis forberedt rett, smoothies er deilig, bærbart og lett å lage. Best av alt, de kan være nøkkelen til å hjelpe deg å kaste de ekstra pounds.

Fungerer de?

Purdue University forskere Susan Swithers og Terry Davidson ga to grupper av fag en sjokolade måltid supplement i 30 dager; Gruppe A fikk væske og Gruppe B fikk et semi-faststoff. Tretti dager senere, hadde Gruppe A fått mer vekt, noe som fører Swithers og Davidson til å tro at Gruppe B mer nøyaktig identifisert kalorier de spiser fordi deres snack var tykkere. Dette betyr at våre organer gjenkjenne tykkere væske, for eksempel smoothies, som mat.

Men å kalle en sjokolademilkshake en smoothie gjør ikke det sunt, og det absolutt ikke sikre vekttap. Smoothies kan være pakket med næringsstoffer uten alle kaloriene, men du trenger å vite hvordan å gjøre dem.

Proteinrik Smoothies

Populariteten til protein pulver har eskalert de siste årene, og med god grunn. En scoop av whey protein pulver legger bare 120 kalorier til din smoothie men lover en heftig 23 g protein. Dette betyr at du vil være fyldigere lenger. Protein pulver kommer også i en rekke smaker som vanilje, sjokolade og jordbær.

Ønsker ikke å betale ofte bratt pris for pulverisert protein? Hell 1 kopp skummet melk i blender i stedet. Bedre ennå, velge nonfat vanilje yoghurt. Steven Pratt, MD, forfatter av bestselgeren Superfoods RX, sier protein i yoghurt er lettere fordøyelig enn i melk.

Tungt på Fruit

Vi har alle hørt "fem om dagen" krav for frukt og grønnsaker, men det kan være vanskelig og kostbart å konsumere nok frisk frukt hver dag. Juice er ett svar, men det mangler fiber av hel frukt, som er et kritisk element for vedvarende vekttap.

Frossen frukt er et flott alternativ. Gjør det til en vane å kjøpe poser med frosne jordbær, mango, ananas og fersken. Bananer, en utmerket kilde til kalium, fryse godt, også; bare klippe dem opp og lagre i en plastpose.

Søtere enn honning?

Hvis du liker smoothies søtt, prøv honning. Ifølge National Honey Board, honning er rik på antioksidanter, som kan bremse aldringsprosessen. Ikke bare det, men det er helt naturlig og en utmerket kilde til ren energi. Det er faktisk søtere enn sukker, så du kan bruke mindre av det.

Protein-Pakket Berry Smoothie for Weight Loss

For å gjøre en berry smoothie, kombinere 1/2 kopp frosne jordbær, 1/2 kopp frosne blåbær, halvparten av en frossen banan, 1 kopp nonfat vanilje yoghurt og 1 ts. honning. Bland i en blender til en jevn røre, eller omtrent ett minutt.

Denne smoothie har 240 kalorier, 15,2 g protein, 1 g fett og 55 g av karbohydrater.

Chocoholic Strøm Smoothie

For sjokolade elskere, prøv denne kraften smoothie. Kombiner en scoop av sjokolade whey protein pulver, 1 kopp skummet melk, 1 kopp jordbær og is. Bland i en blender til en jevn røre.

Denne smoothie har 250 kalorier, 30,2 g protein, 3 g fett og 27 g av karbohydrater.