Digidexo.com

Kjerne Rhythm Dance Øvelser

The Core Rhythms treningsprogram ble opprettet av danse champions Jaana Kunitz og Julia Powers. Det er et sett med DVDer som kombinerer Latin dans og kjerne øvelser for å hjelpe deg å miste inches og tone musklene kjernen. Tenk å få startpakken, som inneholder fire DVD-er for å introdusere deg til programmet og suksessen tracker for å holde oversikt over dine resultater og endrede målinger.

Starte programmet

Begynn å bruke Core Rhythms programmet ved å kjøpe Kick Start-DVD. Det er en innføring i grunnleggende kjerne og danseøvelser. DVD er ikke en koreografert dans trening som de andre DVDer Kjerne Rhythms tilbud, men det vil lære deg det grunnleggende form du trenger å engasjere mage og ryggmusklene for å gjøre treningsøktene sikker og effektiv. Gjør bevegelsene i DVD til du tror du har fullt mestret dem og deretter gå videre til en annen DVD. Du kan alltid komme tilbake og gjøre treningen på DVD igjen for en periodisk oppfriskning.

Vurder også prøver Dancer Veiledning Diet som en del av din nye treningsprogram. Riktig spising går hånd i hånd med trening. Du kan miste litt vekt uten å endre kosthold, men du vil ikke få signifikante resultater med mindre du gjør begge deler.

Nybegynner Workout

Hurtig Workout DVD er en 20-minutters økt som gir deg en god treningsøkt i løpet av kort tid. Følg nøye med på instruksjonene, og dra nytte av funksjonen som lar deg endre kameravinkler slik at du er sikker på at du gjør øvelsene riktig. Det kan være lurt å trene foran et speil på første til å se din egen form, men til slutt bør du lære hvordan du føler musklene dine til å vite om du arbeider din abs eller ikke.

Begynn med denne treningen et par ganger i uken, og deretter bygge opp til der du gjør det daglig. Etter noen uker, vil kroppen tilpasse seg og resultatene vil avta. Når dette skjer, legg i full trening DVD til rutine og bland disse opp med andre trenings-DVD i programmet. Du kan også gjøre den rask treningsøkt som en varm opp og deretter gjøre en vekter trening eller annen fysisk aktivitet etterpå.

Intermediate Workout

Full Workout DVD er en 45-minutters trening, inkludert en skikkelig oppvarming og nedkjøling. Denne DVD hjelper deg å forbrenne fett og arbeide opp en svette. Prøv å gjøre denne treningen flere dager i uken og i form i rask treningsøkt på dager du har mindre tid og for variasjon. Uansett hvor utfordrende en treningsøkt er, vil kroppen finne en måte å til slutt gjøre det enklere, så holde endre opp rutine ved å prøve nye DVDer i serien, eller kaste i noen andre aktiviteter som pilates, gå eller svømme. Dette vil holde deg fra å bli lei, og det vil holde sjokke kroppen din med nye utfordringer.

Hvor Go From Here

Den siste DVD av startpakken er Latin Dance Made Easy. Denne DVD hjelper deg hvis du virkelig ønsker å lære hvordan du gjør latinske danser som du kan ta ut for å danse klubber. Det er ikke så mye av en treningsøkt, skjønt, så hvis du er bare ute etter å jobbe din kjerne, vurdere i stedet å kjøpe hemmeligheten til Sexy Abs DVD for en mer målrettet core trening.