Digidexo.com

Sunn Vitaminer for Weight Loss

Sunn Vitaminer for Weight Loss


Vitaminer og mineraler er nødvendig for frisk kropp vekst, utvikling og grunnleggende funksjon og må være et fokus for generell ernæring. Selv om visse vitaminer støtter kroppsfunksjoner som fremmer vekttap ved å gi energi, undertrykke appetitt, redusere fett og kolesterol absorpsjon og brenne kalorier, er den beste planen for livslang vektkontroll å danne sunne vaner.

Kosttilskudd Vitaminer

Vitaminer og mineraler er viktig for kroppens helse og vekst - støtte sunn fordøyelse, et sterkt immunforsvar, øke energi og metabolisme, slåss hjerte-og karsykdommer og kreft, skape skjelettlidelser vev og fremme sunne bein og tenner. Disse kosttilskudd næringsstoffene finnes i maten du spiser og støtte kroppen din på en daglig basis.
Når jeg prøver å gå ned i vekt, er det viktig at du fokuserer på ernæring og fortsette å ernære deg kroppen selv mens kutte kalorier. Du kan utelate stivelse, rødt kjøtt og fete meieri matvarer, men du da trenger en vitamin B supplement for å erstatte næringsstoffer tapt uten dem mat. Det er viktig å lytte til kroppens behov og å tilpasse med din alder, kosthold og livsstil. Supplere en multivitamin bare for de næringsstoffene du mangler i kostholdet ditt, eller for spesielle ernæringsmessige behov som med et vekttap diett, graviditet, sykdom eller kosttilskudd allergier.

Vitaminer for Weight Loss

De fleste vitaminer og mineraler ikke direkte kontrollere vektøkning eller tap, men i stedet fremme sunn vektrelaterte funksjoner i kroppen. Næringsstoffer som vitamin A og C, magnesium, kalium, jern, mangan og fosfor innflytelse metabolisme, appetitt, fordøyelsessystemet og kaloriforbrenning. B-kompleks vitaminer vurderes som de viktigste vitaminer for vekttap fordi de er essensielle for normal thyroid funksjon, blodsukkerkontroll og metabolic rate. B-vitaminer også påvirke kroppens evne til å omdanne mat til energi, som er nødvendig for grunnleggende daglig kroppen fungerer så vel som brenner fett og kalorier for vekttap.

Hvor å få vitaminer

Det er viktig at du spiser mat først for sunne næringsstoffer og vekttap - ved å lære kroppen å absorbere vitaminer gjennom mat og å skille ut det du ikke trenger, kan du health administrere din vekt. B-kompleks vitaminer er tilgjengelig i nesten alle matvaregruppe; du kan få dem fra melk, nøtter, egg, mørke grønne blader, de fleste frukter, lever, kjøtt og fjærfe, hele korn, avokado, sjømat og mye mer. Fiber, en annen viktig næringsstoff for vekttap, er tilgjengelig i et bredt utvalg av frukt og grønnsaker. Det vil tilfredsstille sult, redusere kroppens opptak av karbohydrater og tilbyr energigivende næringsstoffer. Innlemme supermat i din daglige diett - som quinoa, granatepler, brokkoli, nøtter, bygg, acai bær, grønn te, laks og yoghurt - som har en høy konsentrasjon av næringsstoffer og antioksidanter. Ikke sette urealistiske vekttap mål for deg selv; I stedet fokuserer på ernæring og nærende kroppen din.

Vektreduksjon

Vekttap handler om mye mer enn kosttilskudd og vitaminer - det handler om sunn levende, daglig mosjon og forbruker en godt balansert kosthold. Vitaminer, men vil gi deg energi boost for å få kroppen i bevegelse, brenne ekstra kalorier og fremme sunn funksjon. Det absolutt er matvarer du kan fjerne fra kostholdet ditt til å slippe pounds, men det er som regel de du legge til at vil gi deg de beste resultatene. Velg mat som vil fremme vekttap, dempe appetitten, Add Energy og forsynings B-kompleks vitaminer. Legg en kopp grønn te hver dag for at mindre koffein boost, antioxidant fordeler, for å blokkere fett og karbohydrat absorpsjon og levere nødvendige næringsstoffer.

Spis vitaminer

Hvis du velger å utelate visse matvarer fra kostholdet ditt, kan du bruke vitamintilskudd for å oppfylle kroppens vitamin behov. For eksempel, hvis du er vegetarianer - eller hvis du ikke spiser nok grønnsaker - kan du utvikle en jernmangel som anemi. Iron støtter kroppens immunforsvar, leverer energi og bidrar til de røde blodcellene transporterer oksygen fra lungene til ulike celler i kroppen din. Hvis du er laktose intolerant, kan det hende du trenger å supplere kalsium i kostholdet ditt for å forebygge osteoporose. Hvis du ikke spiser sjømat, kan du være mangler fiskeolje eller noen grunnleggende B-vitaminer, som støtter vekttap.
Vær forsiktig så du ikke å overdose på visse næringsstoffer. Fettløselige vitaminer (A, D, E og K) lagres i kroppens fettvev og kan bygge opp til giftige nivåer hvis det blir feil supplert. Velg hva du trenger og snakke med din primære omsorg lege før eventuell krasj diett eller vanlige supplement bruk.

Betraktninger

Maten du spiser bør være gunstig for deg ernæringsmessig og også hjelpe deg å opprettholde en sunn vekt. Fokus på sunn spising, og kroppen din bør selvsagt slippe pounds. Det handler om moderasjon. Minimer inntaket av stivelse, rødt kjøtt, sukker og melkeprodukter. Fyll opp på frukt og grønnsaker, som er vitamin-rik, lite fett og kolesterol-fri energi boosters.
Et sunt, variert meny bør gi alle de essensielle vitaminer og næringsstoffer kroppen trenger. Ta vare på deg selv - vellykket vektreduksjon krever å opprettholde en sunn, konsekvent, vitamin-pakket kosthold.