Digidexo.com

Homeopatiske medisiner for vekttap

Homeopatiske medisiner kan støtte din vekttap innsats ved å hjelpe deg med å håndtere symptomene som gjør vekttap vanskeligere for deg. De kan hjelpe deg lettere følge et sunt kosthold og treningsprogram. Enda viktigere, er de trygge og ikke har produsere bivirkninger forbundet med resept eller over-the-counter vekttap medisiner.

Homeopati

Homeopatiske medisiner er kalt rettsmidler og er oftest tatt som små runde piller kalt pellets, som får lov til å oppløse under tungen. De er tilgjengelige i forskjellige styrker, kalt potenser, og som individuelle eller kombinasjonspreparater. Homeopatiske medisiner er trygge å bruke sammen med andre medisiner, men du bør diskutere eventuelle rettsmidler eller medisiner du tar med helsepersonell. Homeopatiske medisiner for vekttap fokus på å stimulere stoffskiftet slik at du forbrenner mer energi, adressering fordøyelsesproblemer og forbedre eliminering. Homeopatiske medisiner kan også ta opp de følelsesmessige problemer som kan føre til dårlig mat valg. Faktisk, homeopatiske medisiner er unik blant vekt-tap produkter når de adressere emosjonelle og mentale komponenter av problemet.

Overspising

Folk overeat for en rekke årsaker, og i en rekke situasjoner. Hvis du finner ut at du er opphisset og nervøs, og spising roer deg ned, du er en kandidat for Coffea cruda; bruke en 12X eller 6C potens dose tre ganger om dagen for ikke mer enn tre dager. Hvis du spiser for å dempe følelser av spenning, nervøsitet, frykt eller angst, en dose 30X eller 9C Ignatia kan tas hver morgen og gjentatte på ettermiddagen, for ikke mer enn fem dager. Hvis trykt sinne som ligger bak din overspising, kan du bruke en dose 30X eller 9C Staphysagria om morgenen og sent på ettermiddagen for opptil fem dager; dette midlet er spesielt nyttig for folk som har vektproblemer kompliseres av fornærmende eller undertrykkende relasjoner. Hvis du begjærer søtsaker, prøv Argentum NITRICUM; typiske dose er en pellet av 30X eller 9C potens, to ganger hver dag for maksimalt én uke. Lycopodium er også effektiv for cravings for søtsaker; ta en dose av 30C potens pellets.

Fysiske symptomer

Noen vekt problemer stede med karakteristiske fysiske egenskaper også. Hvis du har problemer med å holde appetitten under kontroll, kan Calcarea carbonica være riktig middel for deg. Folk som svarer godt til Calcarea Carbonica finne spising roer nervene. De har også problemer med dårlig fordøyelse, og kan ha cravings for egg og varm mat. Den vanlige dosen av dette midlet er tre daglige doser på 12X eller 6C potens for maksimum en uke som du starter en ny diett. Hvis du svarer med irritasjon når noen advarer deg mot å spise for mye, eller gjør kommentarer om matinntaket, så Antimonium crudum kan være riktig middel for deg. Du kan også ha en belagt tunge og har hyppig diaré og raping. Den vanlige dosen av dette midlet er en morgen og sen ettermiddag dose av 30X eller 7C potens tatt for maksimalt fem dager.