Digidexo.com

Mest effektive vekttap Program

Den mest effektive måten å gå ned i vekt er å spise sunt og trene. En av de største vekttap hindringene er slanking. Kjepphest dietter og urealistiske mål satt oss opp for svikt. Vekttap er oppnådd ved å gjøre realistiske endringer i livsstil. Det er flere endringer du kan gjøre for å gå ned i vekt, og mer viktig, holde den av.

Unngå bearbeidet mat

Unngå svært bearbeidet mat, slik som frosne middager, brød og pasta laget med raffinert hvitt mel, og høy-fett lettere mat. De fleste lettere mat er svært bearbeidet, men det betyr ikke at du må gi opp bekvemmelighet. Natur gjør mange praktiske mat. Ta bananer, for eksempel - skrell og nyt.

Spis Whole Foods

Whole Foods er næringsrik, lav i dårlig fett og raffinert sukker, og kan forebygge kreft. Den beste delen av å spise hele mat er at du kan spise mye mer av det. Ved å velge bare den sunneste maten, kan du spise til du er full uten å bekymre midjen din.

Eksempler på hele matvarer inkluderer: brun ris, frisk frukt og grønnsaker, rå nøtter, kylling, fisk og bønner. Hvis du er usikker på hva du skal lage mat, det er kokebøker dedikert til deilige hele matvarer oppskrifter.

Drikk vann

Mange synes at det å drikke et glass vann før hvert måltid hjelper dem til å føle fyldigere. Bor hydrert hjelper også hindre cravings. Ofte når du føler deg sulten, kroppen din egentlig bare trenger vann.

Les mat etiketter

Hold deg unna mat med flere ingredienser enn du kan telle og ord du ikke kan uttale. Ingredienser for å unngå å inkludere høy-fruktose mais sirup, delvis hydrogenert, beriket og bleket blomst, og forkorting. Også unngå mat med høyt fett, sukker eller natrium.

Hold en food journal

Det trenger ikke å være formell - bare notere ned alt du spiser eller drikker i løpet av dagen. Det kan hjelpe deg å finne dine problemområder. Det kan være at du drikker for mye brus. Kanskje du kan spise en større, men sunnere frokost. Et mat tidsskrifter er et utmerket verktøy for å hjelpe deg å miste vekt.

Trening

For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du tar inn. Dette gjøres best ved å spise et sunt kosthold og følge et treningsprogram. Den beste delen om trening er det hjelper på flere måter enn bare vekttap. Ved å trene, vil du forbedre din generelle velvære.

Plan Ahead

Planlegg hvor mange kalorier du skal spise hver dag. Du kan gjøre dette ved hjelp av en kalorikalkulator. Bare plugg inn din informasjon og finne ut hvor mange kalorier du trenger for å opprettholde din nåværende vekt. Målet ditt bør være å spise 500 kalorier mindre per dag, og for å forbrenne 500 kalorier om dagen. Dette vil resultere i en to-pund per uke vekttap.

Planlegg måltidene på forhånd. Skjær opp frukt og grønnsaker og holde dem på hånden. Hvis du ikke har tid til å lage mat hver kveld, forberede flere måltider på en gang og fryse dem slik at du får en rask middag når du trenger det.