Digidexo.com

Farene ved Enviga

Farene ved Enviga


Å miste vekt og holde seg frisk er en slik utfordring, det er ikke rart folk søker etter en magisk eliksir som vil smelte pounds unna, og også smake godt. For et kort øyeblikk, Kosten trodde de hadde funnet ut at eliksir i Enviga. Men, som de fleste ting som høres for godt til å være sant ... det var.

Hva er Enviga?

Enviga er en glitrende grønn te drikke satt ut av Coca-Cola og Nestle i november 2006 Deres påstander om at det er en "negativ kalori" drikke som stimulerer vekttap har generert kontrovers, inkludert et søksmål anlagt av Center for Science i Public Interest, og en etterforskning av statsadvokaten Richard Blumenthal fra Connecticut, som kalte de to selskapenes påstander "voodoo ernæring."

Et søksmål ble til slutt brakt av advokat generaler av 26 stater og District of Columbia. Ifølge en februar 2007 artikkel i Atlanta Forretninger Chronicle, Coca-Cola og Nestle avgjort søksmålet ved å godta å betale statene $ 650 000, og for å sette ansvarsfraskrivelser på alle annonser som sier at Enviga ikke føre til vekttap uten riktig kosthold og mosjon.

Hvordan er Enviga skulle hjelpe meg ned i vekt?

De involverte selskapene hevder at Enviga er ikke bare en null kalori drikke, men at det er en "negative kalori" drikke, noe som betyr at det tar mer kalorier for kroppen å behandle ingrediensene enn det er kalorier i drikke selv.

Den offisielle Enviga nettsted hevder at å drikke tre bokser av Enviga en dag vil brenne 60 til 100 ekstra kalorier hos friske, unge individer. Den kliniske studien selskapene brukt involvert 31 personer mellom 18 og 34, og bare studert dem over en periode på tre dager. Mens studien bekreftet at folket gjorde brenne litt mer kalorier, ingen av dem faktisk mistet noe vekt.

Hva er den magiske ingrediensen i Enviga?

Enviga inneholder 90 mgs. av epigallocatechin gallate, eller EGCG. Dette er en kraftig antioksidant, men det er ingen publiserte studier som beviser at det har noen effekt på vekttap.

Den viktigste energi-boosting ingrediens i Enviga er koffein. Hver boks inneholder 100 mgs., I forhold til mellom ca 30 mg. og 50 mg. i de fleste andre brus. Selv Red Bull inneholder kun 80 mgs. koffein, inneholder Jolt Cola enda mindre.

Er Enviga dårlig for meg?

Ifølge Johns Hopkins Bayview Medical Center, starter koffein avhengighet på rundt 100 mgs. en dag, og 500 mgs. en dag, kan du risikere koffein rus. Koffein studie slår fast at: «Fellestrekk ved koffein forgiftning inkluderer nervøsitet (angst), rastløshet, spenning, søvnløshet, springende flyt av tanke og tale, gastrointestinale plager, skjelving, takykardi, diurese, muskelrykninger, perioder med inexhaustibility og psykomotorisk agitasjon. I tillegg har det vært rapporter om pasienter med koffein rus å ha feber, irritabilitet, skjelving, sanseforstyrrelser, takypné, og hodepine. "

Drikke to kopper kaffe pluss de anbefalte tre bokser av Enviga en dag ville sette deg på 500 mgs. koffein hver dag. Hver person reagerer forskjellig, skjønt, så så lenge du overvåke din totale inntak av koffein og være på vakt for eventuelle plagsomme symptomer, drikker små mengder Enviga - kan man en dag eller mindre - bør ikke føre til at du noen skade.

Hvor kan jeg få Enviga?

Enviga er tilgjengelig uansett hvor Coca-Cola og Nestle produkter selges.