Digidexo.com

Olive Oil & Lemon Flush for Weight Loss

En en-dags olivenolje og sitron flush fremmer en sunn fordøyelseskanal og vekttap. Etter flush, kan du innlemme de samme essensielle ingredienser i din dag-til-dag liv for å holde fordøyelseskanalen ren. Dette kan føre til varig vekttap og et sunnere hjerte.

Olive Oil

Olivenolje er høy i monosaturated fett. Dette er en god fett sammenlignet med mettet fett, og kan føre til vekttap og sunnere fordøyelse. Ifølge Food and Drug Administration, monosaturated fett er hjertet sunt og lavt kolesterol. Det er også mer tilfredsstillende enn mettet fett, som smør, som kan hjelpe deg å spise mindre. Dette er en av de viktigste metodene olivenolje fremmer vekttap når inkludert i en sunn diett. Denne friske olje kan også redusere nivået av insulin i kroppen og tillate cellene å frigjøre mer fett som deretter kan fjernes. Bruk økologisk, 100 prosent extra virgin og uraffinert olivenolje fordi det er ren og inneholder alle de sunne egenskaper.

Lemon

Sitron er en syrlig sitrusfrukter. Den har antibakterielle egenskaper og hjelpemidler i fordøyelsen. Det er en viktig ingrediens i mange lever og fordøyelses-veis flush. De sure enzymer i sitroner utløse fordøyelsen. Sett en skvett av sitronsaft på tungen, eller slikke en sitron. Denne økte spyttsekresjon er et signal om at fordøyelsessafter blir aktivert. De antibakterielle midler rense fordøyelseskanalen. Sitroner er også høy i vitamin C. Vitamin C i kroppens celler kjemper opphopning av overflødig fett, så sitron er nyttig i å fremme vekttap.

Flush

Den olivenolje og sitron flush er utformet for å rense leveren og fordøyelsessystemet og oppfordrer vekttap. Du trenger kvart kopp extra virgin olivenolje og en frisk sitron. I løpet av dagen spiser bare rå frukt og grønnsaker og drikke rikelig mengder vann (ideelt ca 10 kopper). En time før sengetid, klem frisk sitron å gi ca to spiseskjeer sitronsaft. Bland sitronsaft med en kvart kopp olivenolje og drikke blandingen. Etter flush, gjenoppta normal sunn mat. Ta 2 ss extra virgin olivenolje med en klemme av sitron juice nattlig for fortsatt helsefordeler.