Digidexo.com

Intermittent Fasting å miste vekt

Periodisk faste er et kosttilskudd metode som består av arbeids faster i din vanlige matvaner. Disse faster kan skje når som helst intervall, men daglig og ukentlig faster er den vanligste med henblikk på vekttap. Den daglige tilnærming til periodisk faste innebærer å spise bare til faste timer hver dag, mens den ukentlige tilnærming til faste er å ikke spise eller å sterkt begrense kaloriinntaket på bestemte dager i uken.

Fordeler med Intermittent Fasting

Noen av fordelene ved periodisk faste omfatter forbedret insulinresistens, noe som er nyttig i muskel gevinst, anti-aldring, i forebygging av sykdommer som type 2 diabetes, og vekttap. Intermittent fasting hjelper også rense kroppen for giftstoffer, øker immun produktivitet, lang levetid og generell helse.

Daglig Fasting

For daglig periodisk faste, bør du sette ganger under der du vil spise, for eksempel 10 am til 16:00 Uansett hvilken tid du våkner, vil du ikke begynne å spise før kl 10, og du vil spise noe etter 16:00 Dette gir deg seks timer daglig å spise, og derfor en 18-timers daglig fort.

Den største fordelen med den daglige faste metoden er at du kan følge den samme kostholdsplan hver dag, noe som gjør det enkelt å holde seg på sporet. Ulemper med daglig faste er en senket metabolisme hvis kaloriinntaket er for lavt hver dag, muskel tap i aktive mennesker på grunn av reduksjon i kalorier, og økt depresjon og angst hos noen mennesker.

Ukentlig Fasting

For å bruke den ukentlige periodisk faste metoden, vil du planlegge dagene i uken hvor du ikke skal spise, eller vil begrense antall kalorier du spiser. På disse dagene, for eksempel, kan du bare ha en enkelt 8-unse glass frukt eller grønnsak juice tre ganger om dagen i stedet for fulle måltider. På de andre dagene i uken, kan du spise et sunt, balansert kosthold. Noen mennesker alternative dager med faste, spise sunne måltider annenhver dag og faste på dagene i mellom. En stor fordel med ukentlig faste er enkelheten bare ikke å spise på faste dager. Siden du kan spise ganske mye ubegrenset sunn mat på ikke-faste dager, vil du være i stand til å gjøre mye mindre kalori-telling enn med den daglige plan. En mulig ulempe ved den ukentlige metoden er binging på off-dager på grunn av økt sult.

Sunn eller skadelig?

Sikkerheten til periodisk faste er ikke bestemt. Noen medisinske fagfolk som Mark P. Mattson av National Institute on Aging anser det en akseptabel måte å kutte kalorier og holde vekten innenfor det sunne området. Andre medisinske fagfolk som American Dietetic Association talskvinne Ruth Frechman mener at periodisk faste kan forårsake metabolsk forvirring, noe som fører til problemer med fordøyelsen og andre medisinske lidelser. Som med alle ekstreme vekttap plan, hvis du ønsker å prøve periodisk faste å miste vekt, bør du begynne forsiktig og ta kontakt med legen din.