Digidexo.com

Bruke Hypnoterapi for Weight Loss

En av de nye alternativene for å hjelpe til med vekttap bruker hypnoterapi. Når noen mennesker hører om hypnose, de automatisk avskrive tanken om det fungerer, men det er indikasjoner på at det kan ha en innvirkning på vekttap innsats. Å miste vekt er ikke en enkel ting å gjøre, så jo flere hjelpe folk kan få, jo større deres sjansene for langsiktig suksess.

Hvordan Hypnoterapi Works

Hypnose har vært brukt i varierende grad å hjelpe folk slutte å røyke og slutte å drikke alkohol, men de siste årene har det vært en bevegelse for å bruke den til å oppnå vekttap. Gjennomgår hypnoterapi kan enten være en engangs ting eller det kan skje på en regelmessig basis. Gjentatte hypnoterapi økter vil øke sjansene for å lykkes. Ifølge Mayo Clinic, under økten med en hypnotisør, dine normale tanker og cravings vil bli erstattet med sunnere seg, slik at du kan leve et sunnere livsstil og dermed gå ned i vekt mer effektivt.

Resultater

Det er indisier på at hypnoterapi har en positiv innvirkning på vekttap. Hypnose alene kan ikke gjøre deg ned i vekt, men. Du er mer sannsynlig å ha suksess hvis du også endre kosthold og inkludere øvelsen i rutinen. Tilhengere av hypnose si at det ikke kan skade dine vekttap sjanser, så det er ingen skade i å prøve den.

The Future of Hypnoterapi

Forskning på hypnoterapi er knappe og er ofte ikke helt pålitelig. Ifølge Vanderbilt University, er det studier som sier at hypnose hjelpemidler i vekttap, men mange av disse studiene kan ikke være fullt verifiseres fordi fokusgruppene var for små eller det var ingen kontrollgruppe. Med økningen i populariteten av hypnoterapi for vekttap, er mer forskning bundet til å gjøres for å forsøke å måle effekten det kan ha på en persons evne til å gå ned i vekt vellykket. På ingen måte er hypnoterapi garantert å fungere for alle. Det er mange mennesker der ute som har oppnådd resultater etter å ha blitt hypnotisert, men det er andre mennesker som ikke har merket noen endring. Hvis du vurderer å prøve hypnoterapi for vekttap, husk at trening og slanking er nøkkelen til suksess. Hypnose kan hjelpe deg på veien, men du må gjøre jobben for å se resultatene.