Digidexo.com

Har hypnose for vekttap?

Hypnose for vekttap er en spennende, men kontroversiell, alternativ behandling. Delte meninger om hvorvidt folk ned i vekt gjennom hypnotiske forslag.

Hypnose Definition

Hypnose er en kunstig indusert trance-lignende tilstand hvor motivet er mer følsomme for forslag. Mens det er kjent for de fleste gjennom filmer og TV som en mystisk form for tankekontroll, er hypnose brukt i mange terapeutiske grunner.

Hvordan Hypnosis Works

Hypnose virker ved å lede fagene inn i en avslappet tilstand, der de lærer nye tankemønstre og atferd. Motivet er så oppslukt i hypnoterapeut retninger at han ikke blir distrahert av verden rundt ham. Dette er mye som blir oppslukt av en bok eller film til poenget med å stenge ute omverdenen.

Forskningsresultater

Flere studier synes å vise at hypnose hjelper folk ned i vekt når den er koblet sammen med noen andre adferdsmodifisering teknikker.

Ifølge en 1985 studie publisert i Journal of Clinical Psychology, fant forskerne DN Bolocofsky, D. Spinler og L. Couthard-Morris at bruk av hypnose økt mengden av vekttap: "Hypnose kan ... gå inn som en psykologisk forsterker. Hypnose kan hjelpe individer i å lære positive spise atferd og skape sunne langsiktige mønstre av matinntaket. Motiv som er da mer sannsynlig å innlemme reglene for en bestemt
program i sine atferds regimer. "

En 1996 studie av I. Kirsch publisert i Journal of Consulting and Clinical Psychology bemerket et vekttap på seks pounds uten hypnose og 11.83 pounds med hypnose basert på en meta-analyse av seks studier.

En 1998 studie ved Churchill Hospital i Oxford, England, fant en "statistisk signifikant resultat i favør av hypnoterapi. Men fordelene var små og ikke klinisk signifikant."

Alle disse studiene sammenlignet atferd vektkontrollprogram (f.eks kosthold, mosjon, stress-management programmer) gjort med og uten hypnose.

Velge en hypnoterapeut

Hypnotherapists og hypnoterapi programmer varierer. Spør venner og familiemedlemmer om hypnotherapists med hvem de har jobbet. Når du velger en hypnoterapeut, møte med henne for å være sikker på at du ville ha en god rapport med henne. Tillit er et fundament av hypnoterapi og er nødvendig for at hennes forslag å jobbe.

Vær klar over forskjellen mellom en hypnotisør og en hypnoterapeut. En hypnotisør er noen som induserer en person i hypnose og gir positive forslag for å forbedre hans / hennes trivsel. En hypnoterapeut gir også positive forslag, men også kan utføre rådgivning og andre behandlinger. The American Society of Clinical Hypnosis og National Board of Certified Clinical Hypnotherapists er blant organisasjonene som tilbyr sertifisering til medisinske fagfolk som gir hypnoterapi.

Mens det er ingen nasjonal sertifisering av hypnotherapists, mange stater krever dem til å bli lisensiert. The National Guild of Hypnotists tilbyr sertifisering for å legge hypnotherapists (det vil si de uten minst en mastergrad i helsefag) ved gjennomføring av 100 timer med hypnoterapi trening.

Selvhypnose produkter

Mange produkter kan lære selvhypnose teknikker. De er tilgjengelige i boken, lyd og video format. For det meste, disse produktene lede deg inn i en avslappet tilstand, så gi positive forslag for vekttap. Disse teknikker må brukes konsekvent for å være effektive. Selvhypnose bøker kan være mer praktisk og mindre kostbart at hypnoterapi besøk; derimot, er de forslagene som tilbys ikke tilpasset dine spesifikke behov.

Før du kjøper en hypnose produkt, lese anmeldelser for å finne ut nøyaktig hva hver inneholder og om andre brukere har hatt suksess. Finn ut forfatterens eller presenter legitimasjon. Pris er ikke nødvendigvis en indikasjon på kvalitet. Finn ut produsentens tilbakebetaling politikk før kjøp.

Hensynet

Å miste vekt er aldri lett. Hypnose kan gjøre dette lettere, men du vil fortsatt ha til å endre vaner og atferd over lang tid. Hvis du tror hypnose vil lede deg til å spise mindre og trene mer, så gi det et forsøk.