Digidexo.com

Raw Foods for vekttap

Tilberedning av mat i mer enn en kort periode ødelegger mange av de næringsstoffene de gir. Cooking endrer matens kjemiske struktur og begynner å produsere kreftfremkallende. Cooking mat over 116 ° C kan ødelegge mat enzymer. Spise en diett full av rå frukt og grønnsaker, gir viktig næring kroppen din trenger. En rå mat diett er en populær måte for folk å gå ned i vekt. Et slikt kosthold er lav i mettet og trans fett, så det er lett å se hvorfor mange mennesker mister pounds nesten umiddelbart. Du kan spise nøtter, spirer, frukt, grønnsaker, tang, bønner, erter og korn på en rå mat diett. Mange av måltider er fylling og vil også forbedre energinivået.

Godkjent Mat

Ved første øyekast er en rå mat diett svært begrensende; vil imidlertid nøye planlegging og gode oppskrifter gi deg velsmakende, fylling måltider. Du kan spise usaltede nøtter, kokosmelk, urter, gras, sjø grønnsaker, mandel mel, lin kjeks og mutter ost, og noen rå mat dietter inkluderer fisk. Eksperimenter med hva som fungerer best for deg. Alle har sin egen smak. Selv om det kan være rart i begynnelsen, har mange hevdet å utvikle en smak preferanse for rå mat.

Utstyr

Det er diverse utstyr du trenger for å forberede rå mat oppskrifter: En dehydrator med en temperaturinnstilling på mindre enn 116 ° C; en juicer for å gjøre frukt og grønnsaker; en blender for å lage sauser, smoothies og supper. MAS glassene er også nyttig å ha på hånden for lagring av nøtter og voksende spirer.

Frokost

Lag en deilig frokost ved hjelp av rå mat: For havregryn, la 1 ss. av linfrø sitte over natten i 2 ss. vann. I morgen, kombinere 1 banan, 2 epler og 2 ts. av kanel i en blender. Kjør til blandingen har en havremel-lignende konsistens, og server med en duskregn av honning på toppen.

Smoothies er en enkel måte å gå, fordi de kan være blandet kvelden før og tatt med til skole eller arbeid. Bland sammen 1 banan, 2 ss. skrog hamp frø, en pose med frosne bær, en kopp rent vann eller kokosmelk.

Gjør banan pannekaker ved å blande 1 banan, 2 ss. tørket kokos og 1 ss. vann. La dem være i solen for en time og spise.

Lunsj

Lunsj kan gjøres kvelden før og tatt med deg. Peel tre squash med en potetskreller slik at de ligner pasta nudler, og hell 1/3 kopp olivenolje på skrell. I en egen bolle, lage din marinara saus. I blender, kombinere 6 store tomater, 5 soltørkede tomater, 2 pressede hvitløksfedd, 1/2 bunt frisk basilikum, 2 ss frisk oregano, 1 ss. pepper, 1/4 kopp hakket løk, 1/2 kopp olivenolje, 1/4 kopp sitronsaft, 4 pitted datoer, en jalapeño, og 1 ts. salt. Hell over zucchini.

Et annet godt måltid er avocado, gulrot og spinat suppe. Sug en avocado, 1 gulrot, 1/4 kopp mandler i vann over natten. Kombiner i blender med 1/4 kopp baby spinat, 1 fedd hvitløk, 1 ss. ingefær, 1/4 kopp sitronsaft, 1 ts. cayenne pepper.

Middag

Hvis du velger å spise sjømat, er dette oppskriften for deg. Toppen en 1/2 pund av tynne skiver rå tunfisk med en saus laget i blender. Bland sammen seks hansker hvitløk, 4 ss. olivenolje, 1/4 kopp sitronsaft og 1/4 kopper koriander. Krydre med salt og pepper.

Pare denne retten med en tang salat rik på jod. Du vil ha en rett som smaker som den kom rett ut av en sushi restaurant.

For en stor burger, kombinerer følgende i blender: 1 stort terninger rødløk, 1 hakket rød paprika, 3 skiver gulrøtter, 1 hode blomkål, 1 kopp brokkoli, en kopp gjennomvåt mandler (minst 24 timer med soaking er nødvendig), 1 kopp solsikkefrø (gjennomvåt seks timer), 1/4 kopp sesamfrø (gjennomvåt seks timer), 5 fedd hvitløk, 2 ss. Braggs krydder og en kuttet opp jalapeño. Form til karbonader og stek i dehydrator ved 105 ° C i 13 timer. Flip etter seks timer å koke hele veien gjennom.

Din Diet

Under første par ukene, vil du raskt miste vekt. Det er viktig å drikke mye vann. Utøve moderat, og avstå for å få for mye sol. Ring legen din dersom du har tegn til svimmelhet eller vondt i magen. Spis alle måltider. Det er ikke bra å hoppe over måltider på en rå mat diett. Snart vil kroppen din begynne å brenne fett, og du vil bli Shedding pounds.