Digidexo.com

Vekttap matvarer for blodtype A

Blodtype dietten er basert på en bok skrevet av Peter D'Adamo, ND, en naturopathic lege, som hevder at du bør spise bestemte matvarer basert på din blodtype. D'Adamo hevder at visse matvarer, når det forbrukes, føre til en kjemisk reaksjon med blodet, som i sin tur har en reaksjon på kroppen din som er sterkt påvirket av genetikk.

Blood Type A Diet

Hvis du har blodtype A, er det spesifikke matvarer som du bør legge til kosthold for å fremme generell velvære og kontrollere vekten. D'Adamo hevder at proteiner identifisert som lektiner i blodet reagerer forskjellig i møte med ulike mat kilder. Legen hevder videre at feil type lektiner, når det innføres i en kropp med en blodtype ikke bidrar til slike proteiner, skaper uønskede kroppsreaksjoner. Ditt immunsystem beskytter kroppen din fra noen lectinet proteiner, men andre lektiner unnslippe immunsystemets forsvar og komme inn i blodstrømmen hvor de vil ha en baneful effekt på kroppen og organer. Upassende matvarer kan påvirke energinivå, immunologiske fungering, mental tilstand og evne til å håndtere stress effektivt.

Passende Foods

Etter å ha tatt en på-hjem blodprøve for å finne ut din blodtype, vil du begynne å endre din diett med mat som passer for A blodtype. Type A blod drar nytte av en diett som er strengt vegetarisk i naturen, og kjøtt kan bevise giftig for denne blodtypen. Når du har eliminert kjøtt fra kosten, vil energinivået gjenopprettes, og du vil ha muligheten til å miste overflødig vekt med letthet. Ditt immunsystem vil også være sterkere. Du kan fortsatt utlede de proteinene du trenger fra hele korn matvarer, ferske grønnsaker og soyaproteiner. I hovedsak er det mer naturlig og økologisk mat er jo bedre er det for deg og din helse fordi blodtype A mennesker er supersensitive til mat toksisitet.

Blodtype A mennesker er identifisert som "kultivatorer," som bør avstå fra å konsumere rødt kjøtt til enhver tid, samt meieriprodukter. All frukt og grønnsaker er sterkt anbefalt, samt matvarer som belgfrukter, bønner, korn, hele korn, havre, kli, Lima bønner, nyre bønner, tofu og sjømat. Soy matvarer, ananas og vegetabilsk olje er også anbefalt for blodtype A folk som ønsker å administrere vekt problemer.

Betraktninger

Det kan være lurt å ta et vitamintilskudd hvis du velger å bruke blodtype dietten for å sikre at du får tilstrekkelig mineral og vitamin inntak. Kritikere av denne dietten hevder at blodtype dietten er altfor restriktiv og begrenser den enkelte til bestemte matvaregrupper, noe som kan redusere den ernæringsmessige inntak av kostholdet ditt totalt. Tar en multivitamin daglig kan bidra til å erstatte noen av de ernæringsmessige verdier tapt på denne ellers restriktiv diett.