Digidexo.com

10 beste fett brennere

10 beste fett brennere


Blant de mange misoppfatninger om fettforbrenning ligger en enkel sannhet: Mengden fett brent er i direkte forhold til antall forbrente kalorier. I sin artikkel "Myten om fettforbrenningen Zone," Resultater Fitness eier Rachel Cosgrove sier, "Fat tap handler om caloric utgifter. Du må forbrenne mer kalorier enn du forbruker for å miste kroppsfett." Optimal vekttap er oppnådd ved aerob og anaerob trening. Aerobic aktivitet forbrenner maksimal fett og kalorier under trening, og anaerob aktivitet omdreininger stoffskiftet, slik at kroppen til å brenne fett og kalorier for timer etter trening.

Vektløfting

Ifølge Cycling Fitness Center, noen form for vektløfting trening er anaerob. Frie vekter, vekt maskiner, trinser eller motstand band bygge muskler, akselererer stoffskiftet og hjelpe kroppen din til å brenne økte mengder fett og kalorier.

Kjører

Kjør en 10-minutters mil i 30 minutter og du har sprengt ca 395 pesky kalorier, sier Fierce Diva Fitness. Legge til intermitterende 60-sekunders spurter til din kjøre introduserer en anaerob element til løpeturen, noe som gjør det til et perfekt ekteskap av aerob og anaerob aktivitet.

Rock eller Wall Klatring

Enten du klatre en klippe i Montana eller en vegg i ditt lokale treningsstudio, vil denne intense aktiviteten få ditt hjerte pounding og presse musklene til det ytterste. Kalorier og fett går i oppløsning som du bestige fjellet og i flere timer etterpå.

Kickboxing

Kickboxing er en utmerket kombinasjon av aerob og anaerob trening. Ifølge Fierce Fitness Diva, en grundig kickboksing trening inkluderer en time av punching varme opp øvelser, skyggeboksing, tau hopping, sparker og bag arbeid. Utmattende? Ja, men du vil være ca 800 kalorier lettere for din innsats.

Circuit Training

Sirkeltrening slår vekt-trening i en hjerte-session. Mens du vanligvis hvile mellom settene, krets trening krever at du flytter raskt mellom settene, og dermed legge en aerobic element til et tradisjonelt anaerob trening.

Sykling

Ifølge Spark folks, "Reference Guide til anaerob trening," sykling, som krever de store musklene i bena til å arbeide med maksimal kapasitet, er en overlegen anaerob trening. Opp kalori-og fettforbrenning ytterligere ved spredt bursts av høyhastighetssykkel intervaller gjennom hele treningen.

Roing

Anstrengelse som kreves for å ro en kano gjennom vann stimulerer hver muskel i kroppen din, turtall stoffskiftet i flere timer etterpå. Ingen innsjø i nærheten? Ikke noe problem: Et treningsstudio romaskin gir 75-80 prosent av den samme fett og kaloriforbrenningen.

Hoppe tau

Det er ikke bare for små jenter lenger. Hoppe tau får hjertet ditt pumper og bygger muskelvev i dine biceps, triceps, quadriceps og kalver. For den mest intense fett og kaloriforbrenningen, utføre bare én sprett repetisjoner, der begge føttene treffer gulvet og dra opp igjen med en gang uten "dobbel sprette" i mellom.

Langrenn

Snøen kan være kaldt, men du vil brenne fett og kalorier som en gal når din stroppen på skiene. Ekstremt kraftig og muskel-intens, kan langrenn forbrenne opptil 360 kalorier per halv times aktivitet.

High Intensity Interval Training (HIIT)

Ifølge Interval Training.net, har studier vist at HIIT kan brenne opptil ni ganger mer fett enn tradisjonelle aerobic trening. Det finnes flere typer HIIT, men alle er basert på å utføre konsekvent økende og avtagende aktivitet innenfor en enkelt treningsøkt, og tvinger kroppen til å presse sine grenser og tilpasse seg raskt skiftende intensiteter.