Digidexo.com

Hvordan å stoppe svette håndflater

Svette håndflater kan være svært pinlig for folk i alle aldre. Noen mennesker lider av klamme hender, mens andre går rundt med svette bokstavelig drypper ut av sine fingre. Her er noen måter å stoppe svette håndflater og føler normal igjen.

Bruksanvisning

•  Prøv å behandle hendene med antiperspirant. Den mest effektive form vil bli aluminiumbasert. Bare sørg for at du ikke får en pinne med oljer eller kremer i det fordi det vil bare gjøre klamme hender enda mer glatt.

Påfør fuktighetsabsorberende pulver slik som talkum eller maisstivelse i løpet av dagen. I de med ekstremt svett håndflatene, kan dette gjøre vondt verre ved å skape en lime, men dette kan være akkurat det de med klamme hender trenger.

I de fleste tilfeller, svette hender er et resultat av stress. En person kan føle seg stresset på et jobbintervju, skole eller i sosiale situasjoner. Tenåringer kan vokse ut av svette hender som de modnes og få selvtillit. Voksne kan stoppe svette hender ved å ta dype åndedrag, eliminere unødvendige påkjenninger eller sentralstimulerende midler og bruker avspenningsteknikker.

Hvis du har et alvorlig problem med svette hender, snakk med legen din. Det finnes kirurgiske prosedyrer for å stoppe svette hender, men de trenger å bli diskutert med en medisinsk faglig før de blir gjennomgått.